Dél-kínai édes-savanyú szószban pácolt kígyóbél, sáfrányos burgonyapürével, szarvasgomba mártással, aszalt uborkával. Te mennyit fizetnél MAXIMUM ezért a gourmet ételért?
Kedves 8-as!
Nem kell ahhoz patrióta magyarnak lenni, hogy ne akarjak kígyóbelet zabálni.
Ha neked ehhez van gusztusod, zabáld csak nyugodtan, nem fogom elvenni tőled!
#8
Ennek mi köze van a patriotizmushoz?
Ez egyszerűen ízlés kérdése. Nagyon sok magyart ismerek ( köztük magamat is), aki imádja a pacalt, pedig a magyarok többsége meg nem enné. Akkor most mi vagyunk hazaárulók vagy ők?
A kérdésben szereplő étel egy poén, szándékosan úgy összeállítva, hogy az emberek 99.9%-a ne vegye komolyan. A válaszok is ezt igazolják. Te vagy az egyetlen, aki még erre is képes uszítással reagálni. Sajnállak!
Meglehet, hogy tegnap ő tette fel a kérdést, hogy mi hogyan készítjük, milyen recept alapján az emberhúst?
Csak mikorra leszedtem a netről, hogy a kannibálok hogyan fűszerezik amikor grillezni akarják, akkorra eltűnt a kérdés.
Hát most akkor itt a kígyóbél-recept! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!