Nem szoktátok úgy érezni néha, hogy néhány mekis sültkrumplinak katica íze van?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 20:22
1/11 anonim válasza:
Én hal ízt szoktam érezni :/ a katicát még nem kóstoltam.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen a katica íze, de szerintem tipikus fagyasztott krumpli íze, némelyik meg keserű.
Múltkor olyat kaptam, mintha már 3* újrasütötték volna.
Sok mekiben jártam már, de mindenhol más ízű volt, ahogy a hambi is.
3/11 anonim válasza:
Eddig semmi bajom nem volt az ottani sültkrumplival. Ám honnét tudod, hogy a katicának milyen az íze? :D
Próbáld ki a szöcskét meg a svábbogarat is, lehet ahhoz jobban konvergál a krumpli íze :DDDDDD
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy milyen a katica szaga, és ez által a katica ízét is tudom.:D
2017. aug. 1. 20:36
7/11 anonim válasza:
Azt hittem csak én érzek némely ételben Katica ízt!!! Örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül. :DDD Egyébként én a krumplinak nem szoktam, más ételre, italra volt már példa.
8/11 sharkxxx válasza:
A legtöbb bogár nem mérgező az emberre. Abba a kevés mérgező bogárba pont bele tartozik az itt említett katica és krumplibogár.
Szóval lehet, hogy a sütőolajban felgyülemlett mérget érzitek.
9/11 anonim válasza:
8 as, pont most akartam írni, hogy a katica mérgező :D
10/11 anonim válasza:
Falusi vagyok és jól ismerem az igazi sült krumpli ízét.Ami simán sóval is isteni! Viszont én mondom,a mekis sült krumpli papírízű. :D Kell is hozzá a ketchup. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!