Étterembe járás?
Lehet, hogy egy része turista.Lehet, hogy a többség egyszerű menüt eszik.Erre sokan esküsznek, hogy olcsóbb mintha otthon főzne.(Én ezt kétlem).
Az is lehet, hogy erre költ de a befizetetlen csekkek halomban állnak otthon.?
Nem mindegy, milyen étterem.
Munkahelyem közelében is van egy, szállítanak is, a környék nagy része is oda jár. Egész napra a kaja kijön legrosszabb esetben 1500 forintból, és akkor a legdrágább menüből vettem két adag másodikat desszerttel, vagy savanyúval, csomagolással együtt.
Mikor főzök meg egész napra ennyiből úgy, hogy hús, zöldség, köret és édesség vagy saláta is jusson? Ha az alapanyagok ki is jönnének leosztva, de hozzáadjuk a gázt, ami kellett hogy elkészüljön, már nem biztos, hogy ugyanitt tartok, ráadásul nem nekem kell a tűzhely mellett állni és mosogatni se utána, ahogy nem is az én gáz/vízszámlám terhelődik a fogyasztással. Nekik nagy mennyiségre nyilván nagyker áron költséghatékonyabb, az olcsó árak hozzák a forgalmat, a forgalom meg a bevételt. Win-win.
Hát, akkor mégsem lehetsz az átlag felett kicsit, ha 1-2 éttermezés után nem maradna pénz semmire a hónapban... Tanulj meg spórolni, és te is beülhetsz olyan helyekre idővel.
Az étteremben kajálók nagy része meg amúgy valószínűleg csak turista, az emberek akkor általában elengedik magukat és pihennek.
Erre nem nagyon lehet mit válaszolni.
Nem tudjuk mennyit keresel, nem tudjuk hogy osztod be, nem tudjuk milyen éttermek, satöbbi.
De ha valóban átlag felett keresel akkor havi 1-2 éttermes kajálástól nem kéne az éhhalál szélére jutnod, még jobb helyek esetén sem. Vagy nem a fizetésednek megfelelő lakást bérelsz vagy másra szórsz el túl sokat, vagy nem keresel átlag felett.
elmesz a varosban talalhato osszes etterem elott ami 3 darab?
gondolom egy bizonyos etterem osszes etterme elott
melyikre gondolsz
okay italia?
nem mindegy hogy pizza king vagy nobu :D
amugy ezen en is szoktam gondolkodni
bemegyek egy plazaba es szinte az osszes etterem dugig van mindegy hogy hetfo, kedd szombat vagy vasarnap este
az en paromnak hatszamjegyu a havi bevetele
talan 2 eve volt utoljara etterembe, mert lakast szeretne venni, minnel szebbet hitel nelkul
kinek mi a fontos, van aki erre kolt, mert ez esik jol neki
Utolsó! 100.000Ft feletti fizetés 1 millióig hatszámjegyű.
Bocs!Nem kötekedni akartam! Egyébként jól csináljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!