Milyen gyakran jartok etterembe es miert? Es miert nem, miert ritkan? Akik jarnak akkor hova?
Nem tudom, én ennyire nem húzom a strigulákat... Ami jön, és ahova megyünk :)
- A hét minden napjára rendelek, nem ilyen pár százas ételeket, hanem kb. 3.000 Ft értékben egymagamnak
- Ha megyünk, akkor étterembe megyünk, az olyan kb. havi 15 alkalom lehet
- persze a wellness alkalmakat nem számítom ide, mert ott is van étterem :), svédasztalos.
- ilyen gyorskajáldákba, mint meki csak ritkán, az is inkább mc drive, amikor nincs időnk megállni enni valahol. De ez nagyon ritka.... (Évente talán 1-2 alk.)
(A férjem fizet mindent.)
Puccos étteremben családi ünnepek esetén megyünk, ez kb. kétévente van (vagyis ennyiszer tartunk ünnepséget étteremben, mondjuk születésnap, esküvő).
Kifőzdében vagy gyorsétteremben szintén ritkán kéthavonta kábé, amikor valamiért utazom messzire, és nincs lehetőségem sajátot enni, de meleg kaját szeretnék.
Kajarendelés szintén ritkán van, az elsősorban pizza vagy gyrostál, az egyik környékbeli pizzéria nagyon tud :)
Azért nem vagyunk éttermesek meg kajarendelősök, mert tudunk főzni, és inkább veszünk minőségibb alapanyagokat, és csináljuk meg otthon, minthogy fizessünk többet a gyakran kevesebbért. Szóval anyagi okai vannak.
Havonta olyan 15-20 alkalommal megyek étterembe.
Amíg járok valahova, addig mindig ugyanoda.
Azért, mert ott dolgozom! :D
Változó, volt hogy minden nap, mostanában kb. heti egy alkalom.
Amikor sokat jártam, azért tettem, mert rengeteg időt lehet megspórolni azzal, ha nem te készíted az ételt (és ebbe beletartozik a bevásárlás és a takarítás is). Gyorséttermek olcsó menüit ettem (szelet pizza 200 ft, Meki, Burger Kingben is van 500 ft-os menü, falafel, gyros is 5-600 ft körül mozog), reggelire meg szendvicset, szóval napi egy ezresből simán ki lehet jönni.
Most azért nem járok, mert főznek rám. Ez drágább és időigényesebb, mert én mosogatok és vásárlok, és nem is olyan finom, de valamivel egészségesebb.
alakalmanként:D
en azok számát erösitem akik ehez le vannak égve:DDD
Nagyon ritkán megyünk étterembe, rendelni meg sosem szoktunk.
Mivel gyakorlatilag bármilyen ételt - és itt tényleg bármilyet kell érteni alatta, nemcsak magyaros dologkat - meg tudok fözni, és vagy olyan, vagy inkább jobb, mint az éttermekben, emellett normális alapanyagokból készítem mindenféle adalékok nélkül, ezért sokkal egészségesebb is.
Nagynéha meghívnak valakik, de csak nagyon kevés az a hely, ahol a minöség is megfelelö számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!