Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen gyakran jártok étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran jártok étterembe, moziba, színházba, egyéb helyre?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én színházba a tanulmányaimból kifolyólag is kb. min. 3x elmegyek egy hónapban, de van, amikor többször. Moziba évi 1-2x, főleg mert a párom nem annyira mozis (otthon filmet nézni viszont imád). Étterembe... normális étterembe sztem 2x egy évben, egyszer nyaraláskor, egyszer meg valami ünneplés mindig akad :D. Kiállításra évi 1-2x, illetve ingyenes bp-i programokra, amikor van (Bp 100, a víz napja, kulturális örökség napja stb.).
2015. ápr. 12. 23:29
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Etterembe nagyon valtozo, hogy mikor megyunk, de altalaban havonta egyszer.

Szinhaz nem a mi vilagunk a szuleimmel, szoval oda SOHA sem jarunk.

Moziba meg csak akkor megyunk, ha van valami erdekes film.:) 14/L

2015. ápr. 13. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Moziba férjemmel nagyjábóo2-3 éve voltunk, ő nem szereti, de öcsémmel, bébiszitteltjeimmel évente 1-2 szer én azért megyek.

Színház is hasonló...

Nehezen találunk olyan darabot egyrészt ami mindkettőnknek tetszik, én a musicalt, operettet szeretem, férjem ezeket rühelli. Ő a modernebb darabokat kedveli, plusz a munkarendünk sem nagyon engedi, így régen voltunk.

Utoljára az Ördöglakatot, és a Pletykafészkwt láttuk ( nagyon kedvelem a Centrál színház darabjait, és ezzel legalább a férjem is így van.)

Étterem előző hőnapban voltunk..

Mi általaban gyrosozósak, pizzázósak vagyunk.. Kínai étterembe jargunk, bár az ugye iönkiszolgáló.,Hétköznap max erre jut idő, hétvégere pedig általában be vagyunk táblázva..

Mindig van minden napra program, vagy elutazunk..stb..

Tehát űgy Istenigazából nincsenek nagy igényeink az ilyen programra átlagban évi 1-1 alkalom maximum.

Vagy ha elutazunk wellnesezni és ott eszünk az számít? ;)

"Egyéb helye"k minden héten van.. Kiállításra koncertre..kirándulni..bob pályára, biciklitűrára..strandra, vad kempingezni..pálinkafesztiválra......szépen elosztva

2015. ápr. 13. 06:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Moziban még egyszer sem voltunk (két és fél év alatt :D)

Színházba 2-3x, átlag évente egy előadás.

Étterembe szintén nem járunk a gyomorbajom miatt.

Koncertre havonta la 1-2, fesztivál nyaranta 1, mert drága, sajna.

2015. ápr. 13. 06:25
 5/12 anonim ***** válasza:

étterembe, moziba, színházba nem járok, úgy 6 éve voltam moziban utoljára, étteremből meg maximum kínaiba megyek.. :) a színház nem nekem való.

koncertekre járok inkább havi szinten, meg évi 1-2 fesztiválra :)

20L

2015. ápr. 13. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:

A gyorsétterem meg a kínai ér? Ha nem, akkor még soha nem voltunk. Moziba két-három havonta egyszer ha olyan filmet adnak, amit nagy vásznon szeretnénk megnézni. Színházban két hónapja voltunk először, egyébként nem igazán tudjuk bezsúfolni a munkarendünkbe se a kedvfaktorhoz.

Sétálni, várost nézni havi egyszer elindulunk. Csak lófrálni minden hétvégén megyünk (1-2 km séta, fagyi esetleg bevásárlás, aztán haza) Szórakozni egyébként így belegondolva szinte egyáltalán nem járunk, vagy nagyon ritkán. Sajna most minden forintot meg kell fognunk. Nem igazán férnek bele ilyen úri mulatságok.

2015. ápr. 13. 09:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Étterembe kb. kétheti gyakorisággal, általában valamilyen programmal összekötve, vagy ha van valami ünnepelnivaló.

Moziba, színházba sajnos nem jutok el, egyedülálló édesanya vagyok kisgyerekkel, nem élnek a nagyszülők, a volt férjem küldföldön- szóval egyáltalán nincs családi segítségem- de pár év és kinyílik a világ ezügyben is.

Viszont gyermekszínházba, bábszínházba, MÜPÁba, gyermekhangversenyre (pl. az Operaháznak is van ilyen programja, MÁV szimfonikusok, illetve a kerületünk művelődési háza is nagyon jó ezekben) kb. tényleg heti rendszerességgel.

Sok közüttük az ingyenes vagy nagyon kedvező árú program (pl. Húsvét vasánap is nagyon színvonalas program volt a MÜPÁban gyermekbábszínházzal, jazz sarokkal, népzenei kis gyermekkoncerttel, kreatív sarokkal stb.).

Múzeumokba, kiállításokra és egy-egy kirándulásra is kb. havonta járunk.

Általában figyelem a neten a programokat, szeretek készülni rá, még egy várnéző kirándulást is megtervezni, a történetéből felkészülni, hogy legyen mit mesélni a régi időkről. Ugyanígy a Szépművészetibe hozott híres művészek időszaki kiállításaira is mindig elmentünk, még babakocsit toltam pl. a Monet vagy Van Gogh tárlatra pár éve :)

Picit sajnálom, hogy a mozizás és a felnőtt színház egyelőre háttérbe szorul, de közben meg más, új kulturális élmények is érnek és inkább úgy fogom fel, hogy ez egy időleges állapot.

A gyermekem születése előtt 2-3 havi rendszerességgel jártunk 1-1- alkalommal moziba is, színházba is.

2015. ápr. 13. 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Étterembe hetente, bár ez kínai gyorsétterem :D rendes étterembe alkalmakkor, mint pl. valentinnap, évforduló, stb.

Színházba nem járunk, moziba se nagyon, oda egyszer egy évben kb.

Mi inkább motorozni szoktunk járni, most hogy jó idő van, elég gyakran, a hétvégén most pl 2x voltunk.

2015. ápr. 13. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Étterembe majdnem minden hétvégén, mert hétvégén nem főzünk, így vagy étteremben eszünk, vagy rendelünk valahonnan.

Moziba nem nagyon, szerintem utoljára akkor voltunk, amikor még randiztunk. Nem nagyon van olyan film, ami megérné a pénzt. Otthon viszont sokat filmezünk.

Színházba édesanyámmal járok, mert párom nem annyira szereti. Évente 2x-3x megyünk, attól is függ, hogy épp van-e valami új és jó darab.

Párommal és barátokkal koncertekre, fesztiválokra szoktunk menni, nyáron szinte minden hétre jut valami zenés kimozdulás :)

27N

2015. ápr. 13. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
változó. Színházban a 8 év alatt most voltunk először együtt, férjem nem nagyon szereti. Moziban régen többet jártunk, mostanában inkább letöltünk egy filmet. Étterem évente többször, ha csak egy pizzára is, de beülünk. Barátokkal havonta szoktunk találkozni, most, hogy jön a jó idő + van már autónk is szerencsére, több helyre fogunk tudni menni :)
2015. ápr. 13. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!