Vevők lennétek egy egészséges gyorsétteremre?
Sokat gondolkoztam rajta, mert a gyorskaját egyszóval imádom, de nagyon egészségtelen is, ezért korlátoznom kell magam, hogy mikor eszek iyesmit.
Éppen ezért szeretnék egy olyan éttermet nyitni, ahol ugyan olyan gyorsan (kb. 5 perc) elkészül ugyan az a gyorskaja csak tejesen egészséges módon.
(Először még csak rendelni lehetne, amit a rendeléstől számított kb. 10-30 percben (az útvonal hosszától függően) szállítanánk ki egyenesen otthonra és utána ha beindul a dolog, akkor nyitnánk egy üzlethelységet is valahol, ahol tanácsoljátok.)
A hozzászólásokat előre is várom.
Egyébként én a jó minőség alatt lefőképpen azt értem, hogy a kertünkben termett zöldségeknek a nem tudom milyen vajdasági akármivel szemben nincs kényszerérett íze. Mármint, hogy ízetlen.
Továbbra is: Na mindegy...
"Mármint, hogy ízetlen"
Ennek az egyetlen oka, hogy idényzöldséget eszel. Télen viszont ugyanúgy fóliáznál, aminek pedig messze nem lesz olyan telt íze, akkor se ha a te kertedben van a fólia.:)
Megbocsáss, de bemondásra nem feltétlen bízom meg a kútvizedben, a paradicsomodban vagy salátádban.
Ahhoz, hogy eladásra termelj, őstermelőit lehet kiváltani. Az étel elkészítése és a házhozszállítás a kemény dió, ugyanis az ÁNTSZ nem fogja elfogadni a családi ház konyháját, egy nekik megfelelő konyha kiépítése több millió forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!