Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vevők lennétek egy egészséges...

Vevők lennétek egy egészséges gyorsétteremre?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta, mert a gyorskaját egyszóval imádom, de nagyon egészségtelen is, ezért korlátoznom kell magam, hogy mikor eszek iyesmit.

Éppen ezért szeretnék egy olyan éttermet nyitni, ahol ugyan olyan gyorsan (kb. 5 perc) elkészül ugyan az a gyorskaja csak tejesen egészséges módon.

(Először még csak rendelni lehetne, amit a rendeléstől számított kb. 10-30 percben (az útvonal hosszától függően) szállítanánk ki egyenesen otthonra és utána ha beindul a dolog, akkor nyitnánk egy üzlethelységet is valahol, ahol tanácsoljátok.)

A hozzászólásokat előre is várom.

2017. jún. 24. 09:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyébként én a jó minőség alatt lefőképpen azt értem, hogy a kertünkben termett zöldségeknek a nem tudom milyen vajdasági akármivel szemben nincs kényszerérett íze. Mármint, hogy ízetlen.

Továbbra is: Na mindegy...

2017. jún. 24. 16:01
 12/16 Carragher_x ***** válasza:
78%

"Mármint, hogy ízetlen"

Ennek az egyetlen oka, hogy idényzöldséget eszel. Télen viszont ugyanúgy fóliáznál, aminek pedig messze nem lesz olyan telt íze, akkor se ha a te kertedben van a fólia.:)

2017. jún. 24. 16:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyrészt pontosan ezért mondtam, hogy rendben nyertetek. Mindenesetre ha valaki mondjuk én mégis van olyan bolond ahogy mondtátok, akkor tudtok segíteni, hogy milyen engedélyek kellenek hozzá? Mármint olyan étterem nyitsához, ahol csak rendelni lehet akár még spéci kávét is. Szóval milyen engedélyek kellenek hozzá stb.?
2017. jún. 24. 17:08
 14/16 Carragher_x ***** válasza:
100%
A helyi önkormányzathoz kell fordulnod.
2017. jún. 24. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Megbocsáss, de bemondásra nem feltétlen bízom meg a kútvizedben, a paradicsomodban vagy salátádban.

Ahhoz, hogy eladásra termelj, őstermelőit lehet kiváltani. Az étel elkészítése és a házhozszállítás a kemény dió, ugyanis az ÁNTSZ nem fogja elfogadni a családi ház konyháját, egy nekik megfelelő konyha kiépítése több millió forint.

2017. jún. 24. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem létezik az az engedély, amit megkapnál a kerti zöldségeidre, kuti vizedre meg anyukád kiskonyhájára.
2017. jún. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!