Hogyan kell a Mekiben menüt kérni, helyesen?
Figyelt kérdés
Hülyén hangozhat a kérdés, biztos valami barlanglakónak tűnök, de muszáj megkérdeznem mert nekem nem egyértelmű. Hogy kértek pl egy McMenüt vagy Párszázas menüt? Én általában sajtburger menüt szoktam kérni - ami egyébként a Meki weboldalán nincs is feltüntetve, nem is értem - vagy kuponnal kérek valamit főleg mostanában, hogy lett a myMeki alkalmazás.2017. jún. 12. 19:20
11/13 A kérdező kommentje:
Fuu ne is mondd, inkább biciklivel járok mindenhova. :)
2017. jún. 12. 23:52
12/13 anonim válasza:
Én így szoktam:
-Szia. Egy nagy Big Mac menüt kérnék!
Ennyi.
Ha kérdez valamit, hogy milyen üdítővel kérem, vagy ketchup, majonézt kérek hozzá, itt fogyasztom, stb.
Akkor azokra a kérdésekre, válaszolok.
Oda adja a kért kaját, fizetek, megköszönöm, elköszönök és leülök megenni. Ennyi. :)
13/13 anonim válasza:
Aranyos ez a kérdés XD Mekis dolgozöként mindig megmosolyogtam, akik szépen kimondják,h egy mcmenü pluszt kérek és megkérdezik majd, h abba mi van?! :D elég, ha annyit mondasz, h közepes vagy nagy xy szendvics menü lesz + xy üdítővel + itt fogyasztom, ha kedves vagy, lehet több burgonyát kapsz vagy több fagyit, ha esetleg azt kérnél, tehát csak alapvető köszönési formulákat kell használni!!:dD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!