Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogyan kell a Mekiben menüt...

Hogyan kell a Mekiben menüt kérni, helyesen?

Figyelt kérdés
Hülyén hangozhat a kérdés, biztos valami barlanglakónak tűnök, de muszáj megkérdeznem mert nekem nem egyértelmű. Hogy kértek pl egy McMenüt vagy Párszázas menüt? Én általában sajtburger menüt szoktam kérni - ami egyébként a Meki weboldalán nincs is feltüntetve, nem is értem - vagy kuponnal kérek valamit főleg mostanában, hogy lett a myMeki alkalmazás.
2017. jún. 12. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Köszönés + kérek (darabszám megadása) + menü neve
2017. jún. 12. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha párszázas menüt kérsz, akkor elég annyit mondanod, hogy egy sajtburger/csibeburger/spicy sertésburger menüt kérsz, ha nincs önkiszolgáló üdítős, akkor azt is tedd hozzá, hogy pl. kólával.

Ha McMenüt kérsz, és nem kell a nagy adag, akkor annyi, hogy közepes (például) Bigmac menüt szeretnél, ha meg a pluszos menü érdekel, akkor nagy menüt kérsz. De én mindig segíteni szoktam, ha valakinek idegen a meki. :) (egy ott dolgozó kasszás)

2017. jún. 12. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
De készülj fel olyan nehezítő kérdésekre, mint például: milyen üdítővel kéred? Szóval nehéz ügy!!!
2017. jún. 12. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Wow
2017. jún. 12. 19:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi

Nekem a menü leírása alapján így lenne logikus pl: Egy McMenü pluszt kérek dulpla sajtburgerrel és csokis shake-kel.

De akkor úgy kérem ahogy mondtad, köszi.

2017. jún. 12. 19:43
 6/13 anonim válasza:
100%

Még diákként két évig Mekiben dolgoztam, az a legjobb, ha odamész és kedvesen köszönsz.

- Egy párszázas menüt szeretnék kérni, xy üdítővel. (Hozzáteszed ha van valami plusz, ketchup, jégnélkül, akármi.)

Vagy

- Egy McMenü (pluszt, ha nagy, normált, ha a kisebb, mondjad mert nem mindig lehet kitalálni, hogy mire gondolsz pontosan) szeretnék kérni Big Maccel, xy üdítővel.

Az a legjobb mekisként, hogyha nem kell kérdezgetni, hanem a vevő elmondja mit mivel hogyan szeretne és akkor nem kell plusz időt áldozni arra, hogy visszakérdezgessünk: - Milyen üdítővel? Milyen akármivel?

2017. jún. 12. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

"így lenne logikus pl: Egy McMenü pluszt kérek dulpla sajtburgerrel"

Nem logikus, hiszen a Mcmmenü plusz az nem a terméknek a neve, hanem annak, hogy nagyobb méretben kéred a menüt.

De tök mindegy, mindenhogyan érteni fogják.

2017. jún. 12. 19:48
 8/13 A kérdező kommentje:

19:46-nak köszi.

19:48-nak: De, logikus mivel a McMenü Plusz a termék neve. Ha a 19:30-as választ is te írtad, akkor meg mielőtt lealacsonyítasz valakit esetleg gondolkozz el, mert lehet, hogy nem hülye és nem hülyeséget kérdez. Ráadásul akkor se kell megalázni senkit ha éppenséggel hülye vagy kevésbé okos.

2017. jún. 12. 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Egész őszintén irígylem a problémádat és remélem, hogy ennél nagyobb gondod sose lesz :)
2017. jún. 12. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Hmm... milyen bonyolult egy dolog ez a MCmenü kérés, még egy indok, hogy ne járjak oda. :D

Amúgy, kérdező, neked a repülő/busz/vasút/metró/villamos/troli/lovaskocsi... stb menetjegyek vásárlását nem ajánlom, mert ha megkérdezik, hová kéred, a rengeteg lehetőség ki fog akasztani. :D

2017. jún. 12. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!