Miert van mas ize az ettermi eteleknek?
Figyelt kérdés
A rantott hus, sult krumpli, rizs, de kb. Mindennek van egy plusz ize, illata...2017. jún. 8. 13:31
1/5 anonim válasza:
Melyik vendéglőre gondolsz pontosan? Ott érdemes érdeklődni, helyben.
Nincs olyan, hogy "éttermi íz", minden konyha, színvonaltól függően más és más.
2/5 anonim válasza:
Na ezt én is észre vettem.
Ha már az olaj vagy a hús minősége, frissessége eltér egy másiktól, vagy milyen körülmények között tárolják a hozzávalókat, már eltér az íze.
Meg persze eltérő emberek készítik,akik ráadásul séfek,szakácsok,nem pedig otthoni háziasszonyok.
Nekem ez a tippem.
3/5 anonim válasza:
Miért, Mari néni meg János bácsi marhapörköltje se lesz soha egyforma, nem?
4/5 anonim válasza:
Köztudott, hogy sokkal finomabbnak érezzük a más által elkészített ételt, mint ha mi csinálnánk.
5/5 anonim válasza:
Más alapanyagokat használnak, a konyha felszerelésük is sokkal profibb illetve szerencsés esetben akik elkészítik az ételeket is jobban értenek hozzá mint egy átlagos otthoni szakács.
Pl. Meki csak két fajta krumplit használ és nem napraforgó olajban süti ki a sült krumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!