A gyorséttermi hamburgereken a hús van legalul, az igényesebb/éttermi helyeken pedig a hús alatt még a zöldségek. Miért?
Figyelt kérdés
Jó, legalul a buci alsó fele és szósz(ok) vannak, de utána a gyorséttermekben egyből a hús, aztán más húsok ha van még (pl bacon), aztán sajt, aztán minden zöldség.
A kézművesebb/drágább/éttermes helyeken pedig legtöbbször a hús alatt van a saláta, uborka, paradicsom, hagyma (stb, ami éppen az adott burgeren van).
Ennek mi az oka?
2017. jan. 25. 11:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem pusztán technológiai okai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!