Csajok, örülnétek neki, ha valaki nyitna Pesten egy csaj-barát kávézót, bár - t?
Ami napközben inkább kávézó lenne, esténként lehetne iszogatni, és barátokkal találkozni, csajozni? És zárt körű lenne, pasik nem jöhetnének be... Ha nyílna egy ilyen Pest belvárosában, lenne rá igény?
A piakon, kaján nem lenne nagy árrés, lenne csocsó vagy kis biliárd asztal is, kis galéria... Vélemény?
Én örülnék ilyennek. Egy dologtól félek, hogy idővel ez is átalakulna egy belterjes, mindenki mindenkivel, aztán egymást kiutálós, játszunk a másik érzéseivel, nem állunk szóba y-nal, mert szakítottak x-el, aztán z y kegyeibe férkőzik, hogy x-et féltékennyé tegye és ezt követően dobja y-t, tehát két embert küld a padlóra egyszerre közeggé. Gondolom lesz itt pár ember, akinek ismerősek ezek a szituk.
Én bevallom azért nem járok már az utóbbi időben leszbikus bulikba, mert megelégeltem ami ott folyik. Ha valaki nem tapasztalt hasonlót/azóta változott a helyzet, akkor nagyon szerencsés lehet. Én is csak kívülállóként éltem át ezt, aztán kaparhattam fel a földről az egyik barátnőmet.
De, ha a feljebb vázolt dologtól sikerül megmenteni a helyet, akkor nekem kifejezetten lenne ilyenre igényem. Amúgy is jobban szeretek kávézó/bár jellegű helyekre járni, mint klubokba.
Talán nem véletlen?! Mert ugye a homofóbok is szentek!... heterók lehetnek bunkók ^^ leszbik nem...
Logikus ^^
És szörnyen rossz, hogy nincs ilyen hely számunkra. Pécsen van egy melegbarát kávézó :) és ennyi.
Nem hiszem hogy lehet olyan éttermet nyitni ahol konkrétan meg lehet tiltani hogy bemehessen férfi. (vagy rosszul tudom?)
Amúgy meg nem értem pontosan a dolgot. Most leszbikus szórakozóhelyről van szó? A válaszokból ez jön le, de a kérdésből nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!