Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A KFC vagy a Pizza Hut ideális...

A KFC vagy a Pizza Hut ideálisabb randizáshoz?

Figyelt kérdés
Melyikbe menjünk vacsorázni inkább?

2017. máj. 9. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

Tescóba... :D

Volt egy srác, aki oda vitte a barátnőjét, mert ott "olcsün lehet kajálni"

2017. máj. 10. 16:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valami normális pizzériába vinném, ha már... és kérdezd meg, szereti-e a pizzát, mert én pl. nem igazán, így nekünk ez nem lenne ideális randihely.
2017. máj. 10. 16:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21-es, nem azért vitte oda, mert ott van "vidijáték" vagy valami ilyesmi volt az indok.

Annak aki meg a Kontrollal jött... jó, hát ott abban "pokoli"/"alvilági" környezetben az automata még egy viszonylag kellemes hely volt, főképp akkor, mert akkor nem volt ott senki. De azért a kérdező gondolom nem a metróban él, hanem a fenti világban, szal... legyen a Pizza Hut, ha már filmezünk, mert a Pusztítóból tudjuk, hogy az is mekkora megtiszteltetés volt, mikor a "lepedős atyaúristen" meghívta oda Stallone-t. :D

2017. máj. 11. 22:18
 24/26 anonim válasza:
45%
Szerintem meg tök jó mindkettő hely. Csaj vagyok, és igen, örülnék ha a pasim a pizza hutba vinne.
2017. szept. 3. 22:37
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
@24: szegény lányzó :(
2017. szept. 4. 07:27
 26/26 anonim ***** válasza:
45%

Mi Pizzazóba mentünk annak idején. Én igazából még örültem is neki. Nem voltak sokan, kellemeset lehetett beszélgetni és finom volt az étel is. Lehet nem a legjobb hely, de kezdésnek tökéletes szerintem. Felesleges valami drága, puccos, zajos helyre menni.

Azóta 6 éve vagyunk együtt. :)

22/L

2018. okt. 9. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!