Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A KFC vagy a Pizza Hut ideális...

A KFC vagy a Pizza Hut ideálisabb randizáshoz?

Figyelt kérdés
Melyikbe menjünk vacsorázni inkább?

2017. máj. 9. 20:10
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
94%
Az Aréna plázában lévő Pizza Hut szerintem teljesen jó. Teljesen normális az atmoszféra, olyasmi, inkább lazább étterem szerű, nem a műanyag székes "zabálj kézzel" fajta.
2017. máj. 9. 20:30
 12/26 anonim válasza:
73%
A Kontroll c. filmben egy aluljárós automatához vitte "randizni" a lányt Bulcsó és teljesen romantikus volt. Itt gyakorin minimum a Cafe Frei, de inkább a Starbucks. A sok "romantikus" gyakoris lány... :D
2017. máj. 9. 20:31
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Vapiano
2017. máj. 9. 20:55
 14/26 A legrosszabb válasza:
11%
#12: Hooters! Ott már egyből gyakorolhatják a féltékenykedést is. :DDD
2017. máj. 9. 20:58
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Hú de magas lovon ül mindenki.. Gondolom ti minden csajt az onyx-ba visztek randizni.

A pizza hut egész normális, beülős, van pincér, egész kellemes, és nem csak pizzát lehet rendelni, rendes kaják is vannak amik talán randikompatibilisebbek.

A kfc-k közül a király utcai elég nagy, általában nincs tele, ablak mellet(ami a körútra néz) vagy hátra el lehet vonulni viszonylag nyugalomban.

Utóbbit kevésbé ajánlom, mert elég gyors ott megkajálni és kézzel kell enni, nem túl romantikus.

2017. máj. 9. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Pizza Hut, szerintem kellemes, inkább átmenet szerintem egy étterem és egy pizzázó között. Ráadásul nem csak pizza van, én biztos azt választanám. Aréna Plázában lévőben voltam utoljára, de annak is már pár éve. Szerintem nagyon kellemes volt, ott lehet beszélgetni. A KFC nekem a gyorsan bekapok valamit kategória.
2017. máj. 10. 08:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Pizza Hut.
2017. máj. 10. 09:17
 18/26 anonim ***** válasza:
8%

Egyikbe sem, ezek ócska gyorsláncok.

Vacsorázni normális helyre megyünk egy randin. Ha pizzázni akarsz,akkor tisztességes pizzériába például. Úgyhogy innen csókoltatom a sok hülyét, aki szerint a PH árfekvésében nem ehet normálisan vacsorázni egy randevún másutt.

Kérdező,számos autentikus olasz pizzahely van Budapesten. Menjetek oda. Ez így stílustalan és nevetséges.

2017. máj. 10. 09:44
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
Ezeket hanyagolnám. Ott van például az Il terzo Cerchio, rendes olasz pizza, 1500-3000 közötti áron, egy pizza meg egy ital két főre 6-8k-ból megáll, ha olcsóbb program kell, akkor ezer mást lehet csinálni, ami sokkal jobb, mint egy plázás, étteremláncos kajálás.
2017. máj. 10. 09:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom fiatal vagy 20 körül ha csak kfc pizza hut akkor pizza hut az aréna plázás egész elfogadhato.

Különben meg normális éterem .

2017. máj. 10. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!