Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyire egészségtelen a...

Mennyire egészségtelen a mekis kaja?

Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt félévban majdnem minden héten ettünk a mekiben egy csirke burgert, mert az gyorsabb volt....nem tudom ezzel mennyit ártottam az egészségemnek, de az biztos, hogy erőt veszek magamon és nem megyek egy jó darabig és lecsökkentem félévente egyre... mert nagyon megijedtem, hogy esetleg tönkre tettem az egészségem...
2017. ápr. 26. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ne fárasszál már
2017. ápr. 26. 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Ne fárasszál már 2 :D
2017. ápr. 26. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert amúgy mit eszel, ami annyira nagyon egészséges?
2017. ápr. 26. 07:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként igyekszem sok zöldséget, gyümölcsöt enni.. (ami tudom megint nem feltétlen egészséges) és odafigyelni még arra, hogy mit eszem. De mostanában mindig csak szaladok, és egyszerűbb lett oda beülni
2017. ápr. 26. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A rántott hús krumplival sem egészségesebb mint kiderült. A mekis hambiban legalább van saláta vagy uborka, ez már jobb is :-)
2017. ápr. 26. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Hát, ha ilyen kérdést képes voltál kiírni, akkor az agyadnak már mindenképp ártottál.
2017. ápr. 26. 08:49
 7/8 anonim válasza:
100%
Nyugi régebben volt h heti kétszer is ettem ott és hat igen jo kis Combos meg popos lettem tőle de próbálok leszokni de azért meg szoktam ott enni de már jóval ritkábban:Damugy ennyitol nem lesz bajod mondjuk ha már 5eve csinalnad ezt akkor talán lenne valami de akkor is főleg h elhiznal:)
2017. ápr. 26. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem káros... Amit a boltban veszel, az sem egészségesebb...
2021. aug. 16. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!