Miért járnak ennyien a Mekibe?
A mekis kaja igenis finom, az meg hogy bélpoklos éhenkórász vagy, nem a mi gondunk.
Kettő hambijuktól úgy kifekszem, hogy mozdulni nem birok.
Én nem értem miért fáj ez másoknak, miért kell valakit lebarmozni , mert ilyen helyen mer enni?
Más termékeket is agyon tolnak reklámmal és velünk fizetettik meg.
Ez van.
Maga a mekis kaja szerintem finom és könnyen elérhető.Akár autóból is, ki se kell szállni, 5 percen belül már nálunk van minden, amit kérünk, éjjel-nappal nyitva.. És ünnepnapokon is nyitva vannak.
Könnyen elérhető és szerintem nincsen aranyárban sem!
Nem mondom, hogy olcsóbb, mint ha otthon főzne az ember, de szerintem nem annyira drága. Mondjuk egy kuponnal már 1000-1500 forintból is jól lehet lakni. 2-3 szendvics, krumpli, üditő, fagyi is kitelik ennyiből, főleg ha van rá kupon.
De ott a sajtburger menü ,ami 500 forint körül van. Az is egy jó választás, mondjuk ha kérsz még hozzá egy plusz burgert is megéri szerintem.
És én inkább megyek mekibe, amit tudom, hogy ellenőriznek rendszeresen, mint egy eldugott kínaiba, amiről 2 hónap múlva hallom a tv-ben, hogy bezáratták mert tele volt patkánnyal meg csótánnyal a raktár.
Vagy akármilyen menő étteremről is kiderülhet, hogy lejárt termékeket használtak.. Egy meki ezt nem engedheti meg magának, minden országban, minden városban, minden éttemre vonatkoznak a szabályaik, amik elég szigorúak..
Míg egy étteremben simán odaadják neked a több napja megcsinált húst is, esetleg más formában.Vannak szakács ismerőseim, még ők is húzzák a vállukat egy ilyennél,és ők maguk sem ennének ott, azok alapján amik mennek egy néhány étteremben a falak mögött..
És visszatérve a hamburgerezőkre,kevés igazán jó van, nagyon sok gagyi van, akkor már inkább meki, ott tudom mire számíthatok.
Pl a strandos , vagy tóparti hamburgerezők borzalmasak.Húsnak nem nevezhető fagyos riproppok a penészes burger közepén, kevés zöldség és egy kevés rossz minőségű sajt és nesze paraszt, 1000 ft..
Utolsó, abban igazad van, hogy a Mekin kívül sok más helyen is lehet sz.rt enni, természetesen. De a Meki a tetejébe még sokkal agresszívabb marketinget is folytat, erőteljesen terjeszkedik, hatalmas profitot képes teremteni, és hiába támadják, vagy akár perelik be, mindig kimászik a bajból, mert annyi pénz áll mögötte. Na most ez a tóparti lángosozókról, meg kifőzdékről, nem igazán mondható el... azt is lehetne támadni, de minek.
Ráadásul lehet, hogy a Meki betartja a HACCP-t, jobban, mint a Mari néni fasírtozója, de sajnos ezektől a higiénés szabályoktól még nem lesz egy étel ehető, vagy egészséges. Egy műanyag szemét, ami nemcsak drága, de ócska is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!