Miért járnak ennyien a Mekibe?
# 10
180 cm vagyok és 70 kg. Rendszeresen járok sportolni, tehát nem mondanám azt, hogy súlyproblémáim vannak.
Én még egyszer sem voltam, inkább kínaizok!
33/F
#13 #14
Amúgy én is dettó. :) Abba sem tudom hogy mi van (lehet hogy ugyanúgy patkányhús van benne, mint a mekis burgerbe :D ) de abból a pénzből amit a Mekiben elköltök 1db menüre, abból veszek 2 menüt a kínaiban, tehát már megvan az ebéd és a vacsora. Mit érdekel engem hogy mi van benne, csak legyen finom és jól is tudjak lakni vele. :)
Sajnos tényleg azért járnak sokan oda, mert trendi. A Meki milliárdokat költ reklámra, és hogy ezt a költséget fedezni tudja, rárakja az ételei árára. Ezért, amikor fizetsz egy hamburgerért mondjuk 500 forintot, abból kb. a fele a reklám ára, és mondjuk 50 forint a hambi tényleges értéke. Magyarán a sok birka ember boldogan kizeti a Meki helyett a reklámköltségeit, cserébe meg kap egy szerencsétlen szendvicset, ami gyakorlatilag semmit nem ér.
Ezért én olyan helyekre járok csak, ami nem reklámozza magát egyáltalán, mert ott legalább annyi biztos, hogy nem a marketingjüket fizetem ki, hanem magát az ételt, meg a kiszolgálást.
Meg hát persze, azért is járnak sokan Mekibe be Burgerbe, mert sikerült elfoglalniuk a legfontosabb közlekedési csomópontokat, így akárhová mész, biztos szembejön egy.
# 18
Ez a legjobb válasz! És bárki bármit állít, sajnos ez tényleg így is van (még ha sokan nem is képesek beismerni, vagy elfogadni).
Tudjuk, hogy így van, de ez senkit nem érdekel...
Enni járunk oda, mert jó! Finom ízek, jó hangulat, bármikor betérhetsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!