Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Normális ha hetente megyek...

Normális ha hetente megyek mekibe?

Figyelt kérdés
A sulinkhoz nagyon közel van a meki és hetente 2-3szor, suli után be szoktunk ülni az osztálytársakkal. Nem feltétlenül azért megyünk oda, hogy sokat zabáljunk, hanem mert más hely a közelben nincs ahol össze tudnánk gyűlni egy jót beszélgetni. Én nem szoktam sokat rendelni, általában sajtburger menüt. Viszont ha heti 2-3szor eszek itt, de nem nagy adagot, az árthat a szervezetemnek?

2017. jan. 31. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
nem
2017. jan. 31. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
Tudod, hány kalória egy "csak" sajtbutger menü? Egyszer nézd meg! Az áráról nem is beszélve.
2017. jan. 31. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

"Az áráról nem is beszélve."

Mi van? Beülsz egy kávézóba beszélgetni is legalább annyit fogsz fizetni. Egy sajtburger menü 500 Forint körül van.

2017. jan. 31. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Istenem bár az én közelembe lenne meki😡
2017. jan. 31. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

OFF

.

500-ból egy párszázas menü sem jön ki.

2017. jan. 31. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
A sajtburger menü pontosan 500 Ft. Mit nem lehet ezen érteni?
2017. jan. 31. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mi a francot kell értetlenkedni, menj be a mekibe és győződj meg róla, hogy annyiba kerül. Ha az ember beül valahova, akkor fogyaszt is, mindenhol így megy. 500 forint alatt csak a fizetős WC-t tudod használni de ott pofátlanság lenne dumálni.
2017. jan. 31. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, árthat. minden adalékozott, cukrozott, ipari zsírban sütött, zöldségmentes, fehérlisztes, húskenyérrel étel árt.
2017. febr. 2. 09:12
 9/10 Dorrothy válasza:
23%

Nagyon nem normális. Tudod te, hogy mit eszel te ott??? 0 tápértékű, műanyag kaját!!! Tudtad, hogy a sültkrumpli ott tésztéból van és nem krumpliból??? Ha szeretnél egészséges ember maradni, akkor kb.párhavonta 1× egyél csak ott, ha mindenképp műanyag kajára vágysz. Ajánlok egy filmet: Super size me.

Nem hazugság!!!!!! Hidd el, hogy egy macskaköpésnek is több a tápértéke, mint annak a valaminek!!

2017. febr. 20. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Az
márc. 30. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!