Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Burger King vagy McDonalds?...

Burger King vagy McDonalds? Miért?

Figyelt kérdés
Személy szerint a BKt kedvelem, régebben McDonaldos voltam, de ha éppen nincs időm enni akkor BK. Sokkal jobb, kevésbé szemét az íze. :)

2017. jan. 24. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Régebben jobban bírtam a bk-t, mostanában a mekit jobban bírom. A bk-ben vagy nagyon gyengék a szendvicsek - sajtburger néven amit adnak pár hónapja az vicc - vagy nagyon telepakoltak 2000 forintért. Mekiben van pár burger 500-1000 forint között ami szerintem finom és megéri.
2017. jan. 25. 01:21
 2/11 anonim ***** válasza:
13%

Egyik sem, mert kész lehúzás, és bóvli is.

Egy pizzériától jobb hambit rendelek házhozszállítva mint amilyet ott a sok kis hülye fogalmam sincs az ízekről tini összekotványkodik.

Egy rendelést nem tudnak megjegyezni 5x kell elmondani aztán akkor is kimarad valami.

Legközelebb majd akkor megyek be egy ilyen gyorsba, ha Gordon Ramsay Stílusban ordibálnak a konyhán!

Kb az kéne mindegyikbe.

2017. jan. 25. 01:30
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
A BK-t szeretem, Mekiben csak a BigMacet és az almáspitét eszem meg, de ezek se olyan jók már. A BK ízei jobban bejönnek.
2017. jan. 25. 06:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Koepesulis koromban csak a BK-ben Rodeo menuztunk, azt szeretem a mai napig, de egyebkent jobban szeretem a Mekit. BK-ban mar elofofordult, hogy nem izlett a szendvics. Mekiben a forro csoki es a fagyi ia fincsi. :)

Mi is altalaban nornalis hambit eszunk, hazi buci, jo nagy 100%-os marha pogi, de en ettol meg ugyanugy szeretem ezek a mu hambikat is, soooot. :)

2017. jan. 25. 06:44
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Meki,ez az egyetlen ami nem hasonlítható semmi máshoz.

Nagyon ritkán eszem gyorsétteremekben de ha eszek akkor meki.

2017. jan. 25. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Bk a kedvencem itt németoban mert jobb a veggie burger :) mindkettőben van de a bk nagyobb, finomabb és olcsóbb. A mekit a café rész miatt szeretem.
2017. jan. 25. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

A burger kingnek változatosabb és jobbnak tűnő szendvicsei vannak a leírás alapján.Viszont a valóságban nekem egyáltalán nem jött át, íztelen,száraz,mócsingos hús, hidegen szolgálják ki szinte.. A krumpli is száraz és nem elég sós.

Egyedül a desszerteket szeretek a burger kingben.

A mekiben pont fordítva:D A szendvicseket nagyon szeretem,még egy sima sajtburgert is jól csinálnak meg.A krumpli is jó és szinte mindig forrón szolgálják ki a szendvicseket is. Viszont a desszerteket annyira nem szeretem a mekibe(nincs is sok).Az öntetes fagyin kívül nem vennék ott desszertet.

Amit egyik helyen sem veszek,az az üditő..A felvizetett kóláért nem fogok arany árat fizetni.

A kupponokat érdemes amúgy mindig figyelni, sokat lehet spórolni úgy.Eredeti áron mi sem veszegetünk,úgy minden drága. De amikor 1 szendvics áráért adnak kettőt a kuponnal,úgy már megéri.

2017. jan. 25. 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem mind2! :)
2017. jan. 25. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A sült krumpli a Mekiben a legjobb számomra, de csak elkészítés után maximum 20 percig. Amikor ettem marhát akkor szintén a Mekis ízlett jobban, a halas burger mindkét helyen rossz szerintem.
2017. jan. 25. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Én régebben nagy Mekis voltam, de ahogy megkóstoltam a Burger King hamburgereit, már nem tudtam ránézni sem a Mekis burgerekre, nekem valahogy a krumplijuk is jobban ízlik a BKsoknak. Sőt, olcsóbb is a kuponokkal. Ha nincs időm enni, akkor elvitelre kitűnő választás.
2017. jan. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!