Strandon miért nem árulnak bundáskenyeret?
Az csak frissen sütve jó. És ott mindenki szeretne minél kevesebbet várakozni a sorba.
A tojást a melegben veszélyes tartani, előkészítve hogy csak bele kelljen a kenyeret forgatni.
Szalmonella.
"Azért, mert a bundáskenyér tipikusan reggeli étel."
EZT meg honnan veszed? Nem ismerek egyetlen embert sem, aki REGGELIRE eszi.
Én is, meg minden családtag/ismerös inkább vacsorára fiógysaztja, de reggelire soha!!!!!
Bundáskenyér? Érdekes. Meg kommentelőnek: Mi is mindig ha van akkor vacsira fogyasztjuk el.
A tojás és szalmonella dolog, meg hogy frissen jó -oknak ok. De szerintem inkább az ízvilága miatt nem árusítják.
Pl én nem is nagyon szeretem.
De egy ilyet szívesen ennék (csak normális körülmények közt) hagyományos Dosa. Húst is raknék bele ami jó fűszeresen meg lenne sütve.
Video: [link]
Szerintem sokkal nyerőbb ötlet lenne íztelen bundáskenyér helyett.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!