Mik az egészséges ételek nyáron, a strandon?
Igazság szerint nyáron a cukros, zsíros ételeket kell mellőzni, leginkább minimalizálni. Jó nagy ritkán ha strandra kerülök akkor megeszek egy lángost, vagy gyrost ha úgy van rá pénzem, de én inkább magam viszek oda pár szalámis szendvicset ha egész napra megyek. Én is járok le a párommal horgászni mert lány létemre én imádok horgászni, de ugye ezt kimondott horgásztónál tesszük árnyékos helyen hajnali órákban maximum reggel 9 ig. Ma is voltunk lent hajnali 6 kor indultunk autóval fél 7 kor lent voltunk fél 8 ra már kifogtuk a két nagy pontyot ami arra a napra engedélyezett sőt még többet is simán tudtunk válogatni melyiket visszük haza és melyiket engedjük vissza. Még maradtunk volna szívünk szerint pár kisebb keszeg is elfért volna de már eléggé kezdett melegedni meg sokan i voltak ilyenkor nem nagyon lehet már ott horgászni mert csak egymást zavarjuk. Én oda reggelire tojásos szendvicset vittem magunknak meg termoszba kávét. Most itthon főzünk meg kisütjük a mai fogásokat aztán délután 3 után megyünk le a közeli strandra feláron fürödni egy picit. Mi délután nem nagyon szoktunk enni, legfeljebb fagyizás ami belefér. Én 25 éves nő létemre nem vagyok hízékony típus, sokan irigyelnek nekem annyira nem kell odafigyelnem, bár ha nagyon bekajálok akkor melegbe jobban fáradok és kába is vagyok ilyenkor de nem is igazán szoktam éhes lenni. Vacsira a párom kint a kertbe grillez néhány csirkeszárnyat vagy combokat és ez másnap reggel is simán ehető szokott lenni. Holnap egész napos strandolást tervezünk, párom a múltheti maszek pénzéből fogunk ott megkajálni meg déluán veszünk fagyikehelyt is.
Igazság szerint sok salátát, gyümölcsöt kellene enni, meg sok vizet, kellene innia az embernek. Párom nem ihat alkoholt, nála a sör probléma nm gond hogy túl sokat iszik belőle, bár nagyon szereti a hideg sört akárhol is van, de tudja hogy nem ihat, nagy ritkán 1 üveg belefér ezt az orvosa is mondta ha nagyon kívánja igyon nyugodtan, de inkább alkohol mentest kellene innia, de azt utálja, abból egyedül a citromosat hajlandó meginni mert az elnyomja azt a mellékízt ami az alkohol mentesbe van.
ez nem komoly
én ennyitől eldurranék bár nagyon keveset eszem
Engem tuti nem hatna meg, hogy mi a szép látvány, cukros fagyikat tuti nem tolnék...
Másnak persze lehet, dehogy akarok én beleszólni, én is megettem a magam részét az életem korábbi részében...
Kérdező, nem tartom óriási gondnak, ha a strandon azt eszed, ami jólesik (már ha nem lógsz ott sűrűn)... Illetve nem akarok szigorú megmondóemberke lenni, úgysincs semmi értelme s ez a Te életed, a Te döntéseiddel.
Én speckó étrenden vagyok, én valószínűleg azt követném a strandon is, főleg, hogy ahova én járok, ott venni sem lehet semmit s amúgysem eszem ott :)
A dietetikusok véleménye nem érdekel, én érzem, nekem mi a jó. Nem a sok szénhidrát (néha jó azért egy sör ;)). De van, akinek igen, nem vagyunk egyformák. Bár a modern ember túl sok szénhidrátot eszik, nem is a legjobb fajtából, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!