Az 1970-1980-as években milyenek voltak az éttermek Magyarországon? Mennyire különbözött a választék, a minőség, a kiszolgálás a maitól?
Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 12:06
11/13 anonim válasza:
Csak 26 éves vagyok, de a Vörös Postakocsi reklámjától csorog a nyálam. :) Majd elmegyek oda, remélem manapság is jól főznek!
12/13 anonim válasza:
Inkább csak a nyolcvanas évekre emlékszem. Nyilván nem voltak normális alapanyagok, ellenben ekkora hype sem, mint ma. Harangozni sem hallottak Joselito sonkáról, vagy Hennessy Paradis-ról, Blue Label-ről. Talán jobban volt egy-egy öreg Fridolin-szerű pincér, aki megsúgta, mit érdemes választani. Ma lassan csak huszonéves zselézett hajú jópofizók vannak (tisztelet a kivételnek). Viszont rosszabb helyekről vannak rémtörténetek, ha a rántott szelet+szalmaburgonya kombó helyett rizst kértél, az "MIT VÁLOGAT A VENDÉG" kategória volt. Zöldségköret, egészséges étkezés annyira sem volt, mint ma. Van pár régi megfogalmazás, ami lassan kikopik, de én szeretem: kelvirág lengyelesen, párizsi köret, sarokház stb.
13/13 anonim válasza:
Vörös Postakocsi reklám: Vajon adnak még ott csontvelőt pirítóssal? 15 éve nem adtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!