Létezik étterem ahova vihető az ital? (Esküvő)
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én fogom ki, de 10 étteremnél tartok és sehova nem vihetjük mi az italt. Egy volt, ahová igen, de ott meg a kötelező díszítés horribilis. 4-5 ezer az italcsomag többsége és mi nem iszunk alkoholt, tehát nekünk nem éri meg ennyiért. Tudtok ilyen éttermet a fővárosban? Valamint van rá remény, hogy kijövünk 5-6 száz ezerből? 45 fő, abból 8 gyerek és a ruhám megvan. Szerintetek? Nincsenek nagy igényeink, csak hústál, kivetítő, hangosítás, némi virág, lufik.2016. aug. 12. 16:42
21/24 anonim válasza:
Elfogytak az érvek, mi?
Ha ennyire szar szemét dolog pincérként dolgozni, akkor ne menjetek pincérnek vagy hagyjátok ott és keressetek más munkát.
Nehogy már én adjak fizetést más felnőtt, dolgozó embernek... Ki vagyok én, Mária Terézia?
Nagyon sok másik ember is sz#rér-h#gyér dolgozik a pincéreknél akkor sokkal rosszabb munkát.
Nekik is rohansz pénzt dugdosni a zsebükbe?
22/24 anonim válasza:
Hisztipisti azt pedig nem te fogod eldönteni, hogy járok-e étterembe, ahogy azt se, hogy kinek és mire adom a pénzemet.
Kicsit el vagy szállva magaddal, de majd felpofozza valaki a követelőző pofádat.
23/24 anonim válasza:
Huh, elszabadult a nem létező intelligenciad, de rendesen 😂😂😂
24/24 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magam, látom elfogytak az érveid és csak vergődsz.
Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!