Létezik étterem ahova vihető az ital? (Esküvő)
Ha nem isznak a vendégeid ,akkor miért akarsz italt vinni?
45 fő nem olyan nagy létszámú társaság ,hogy ebből ekkora problémát csinálj.
Szerintem próbáld máshogy megközelíteni a problémát ,válassz olyan éttermet ahol nincs korlátozott italfogyasztás. Egy lagziba nyáron a sör fogy a legjobban meg az ásványvíz ,ezeket hogy vinnéd az étterembe?
Vendéglátós vagyok. Teljesen nonszensz az elképzelés!
Rendekjetek kaját, és tartsátok otthon, vagy valamilyen bérelt helyen.
Ha nem isztok alkoholt, (amit egy lagzin, 45 főnél nem tudok elképzelni) akkor a 4-5 ezer ft reális, sőt, kifejezetten olcsó italcsomag/fő. De nektek a legesleg egyszerűbb és praktikusabb verzió az első. A kaját rendeljétek! 50 főre kb 100-150 ezerből meg van a kaja, levessel főétellel, úgy, hogy kiviszik, és ételmelegentartókat biztosítanak (normális helyeken). Nem érné meg jobban?
Amúgy, csináltam már 60 fős esküvőt, a számla vége 750 ezer forint volt. Úgy, hogy rengeteg alkoholt ittak.
Utolsó!
Ugyan nem a kérdéshez kapcsolódik, de téged azért szeretnélek felvilagositani: Az arufeltolto és a pénztáros be van jelentve. Normálisan. Nem 4 órára, hanem a tényleges munkaidejere. Ledolgozza az x órát és megy haza. Vagy tulorazik, amit megfizetnek, szintén hivatalosan. Van szabadsaga, elmélet tappenzre. A felszolgalo kimomdottan jó esetben 6 órára, amúgy csak órára van bejelentve. Kapja az arra járó minimálbért, meg valamennyit zsebbe. Alapból minimum 10 de inkább 12 órát dolgozik, amit nem fizet ki a munkáltató. A szabadsága csak papíron létezik, beteg max akkor legyen, ha haldoklik vagy eltört a lába, amúgy menjen dolgozni. Pláne, hogy a hivatalos bére szerint max fillérekért kapna tappenzkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!