Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen reggelit adjak a...

Milyen reggelit adjak a dél-koreai vendégeimnek?

Figyelt kérdés
Valami magyarra gondoltam, de nem tudom mi ízlene nekik

2016. aug. 10. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem a hagyományos magyar kaják lettek lepontozva, hanem a mentalitás, miszerint "szarjunk bele", hogy a kedves vendégünk szereti-e az adott ételt, sőt mitöbb, hogy a gyomrát megterheli-e, készítsünk olyat, ami jó nehéz, zsíros, fűszeres, szokja csak, ha már idejött a szemétje ázsiából.

Ez komoly?!

Ha vendégei vannak valakinek nyilván az ő igényeit, szokásait is figyelembe veszi. Én személy szerint mint írtam, könnyebb magyar reggelit készítenék, de a biztonság kedvéért talán egy kis rizst is - ha nem ízlene nekik...

De azt a szemléletet semmiképp nem tudom megérteni (és valószínűleg sokan mások sem), hogy kit érdekelnek a vendég igényei.

2016. aug. 10. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

Hát, te hülye vagy. A dél-koreaiak is homo sapiensek, nem ufók, semmi bajuk nem lesz az emberi kajától. Attól, hogy laktózérzékeny, még ehet bundáskenyeret meg virslit, sőt kakaós csigát is. Senki nem írta, hogy tejjel kell itatni.

Mégis lepontoztatok mindenkit. Nyilván te vagy a Hangkook vezérek főszakácsa, hogy ilyen frankón osztod az észt.

2016. aug. 10. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Pont leírtam, hogy nem feltétlen csak az ételekkel van baj, hanem a hozzáállással.

Az ázsiai is ember, csak máshogy működik a szervezete. Ahogy neked is, meg egy afrikainak, meg egy eszkimónak is. Ezt pedig illik figyelembevenni. Ha erre nem vagy hajlandó, az a te bunkóságodat igazolja csak, kedves utolsó. De szerencsére a modorodból ítélve nem sokakat érhet az a csapás, hogy nálad vendégeskedjenek, mert ennyi ésszel és ilyen modorral nyilván nincs sok barátod.

2016. aug. 10. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem több van, mint neked a pontozási stílusod alapján. Látom, aki nem osztja a véleményed, azt szimplán nullázod. Senki nem írt olyat, hogy azt etetné meg a vendéggel, amit nem ehet, vagy nem bír megemészteni. Ezeket te képzeled belel. További jó nullázást, járd körbe a topikokat, és élvezkedj. Remélem, ha Thaiföldön vagy Afrikában jársz, a figyelmes vendéglátód főz neked gulyáslevest túrós palacsintával.
2016. aug. 10. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Tojást, sonkát, szalámit péksütik lekvárok mehetnek esetleg sajtok.

Magyarok vagyunk de nálunk nem divat a zsíros reggeli, biztos epe görcsöm lenne.

2016. aug. 10. 23:12
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is a tojás(bárhogy)-felvágott-péksüti(édes, sós, mindenféle:)) kombináció a legtutibb. A fűszerekkel nem hiszem, hogy bajuk lenne (:D), lehet szívesen kóstolnának meg pár háziasabb jellegű kolbászt -ha már egyszer ide jönnek - paprikás fűszerezéssel, de lehet, hogy nem. Én a helyedben sima "hideg" reggelivel készülnék, lehetőleg többfélét mindenből, akkor tudnak kicsit válogatni, tarts magyaros kóstolót:)

Rizst szerintem ne főzz, nem hiszem, hogy az "itteni" elkészítési mód akárcsak meg is közelítené az övükét.

2016. aug. 11. 06:16
 17/18 Malanana ***** válasza:
0%

pirítós fokhagymával, facsart narancslé az csak nem fekszi meg a gyomrukat

vagy lekvár

2016. aug. 12. 06:33
 18/18 Zsenilla válasza:

Hát nem tudom, rengeteg koreai filmet láttam, literszámre isszák a tejet, eszik a disznós cupákokat, meg a sült marhahúst.

Honnan ez a nagy tévedés az előző kommentelőktől?

Szerintem is csak azt kell megkérdezni, nincs-e allergiájuk valamire, aztán mehet tojásrántotta, ilyenek.

2019. júl. 5. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!