Mik a tapasztalataitok a DON PEPE láncolatról?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 19:11
3/12 anonim válasza:
A pizzái borzalmasak, tésztái egész ehetők, de nem tartozik a kedvenc kajáldák közé.
6/12 anonim válasza:
Borzalom.
Férjem szakács (most épp pizzázik), sokkal finomabbat csinál. Barátja szintén szakács, ő Pepébe is dolgozott, amiket mesélt...
Munkahelyen múltkor rendeltünk 13 pizzát, sz.r volt. És még fel sem vágták, meg sem kérdezték szeretnénk-e...
7/12 anonim válasza:
Finomak a pizzák, a többi kaja is jó. De nagyon drágák. A házhoz szállítás nagyon gyors.
8/12 anonim válasza:
Drágák a kaják, legutóbb mikor beültünk egy rántotthúsos rakott bolognaira, a tészta konkrétan íztelen és ehetetlen volt, a pizzáik vegyesek, a mexikói, gyrosos, hagymás-tejfölös-csirkés, don pepe pizza (amit sajnos már levettek az étlapról legalább is nálunk) szerintem kifejezetten finom, de némelyik meg nagyon gagyi.
9/12 anonim válasza:
Amikor kezdték, és csak Pizzával foglalkoztak, akkor egész jó volt...
Mára ehetetlen a pizzájuk, párom többször belefutott náluk büdös rizsbe...
10/12 anonim válasza:
Én nem értem ezt a sok negatív kritikát, állandó minőség, gyors, és finom. Mi csak tőlük rendelünk. Próbáltunk kisebb cégeket, mindig megbántuk miért nem a biztosat rendeltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!