Ti is helyeslitek a gödöllői öregúr cukrászdájának bezárását?
Figyelt kérdés
Szerintem épp ideje volt, már 10 éve be kellett volna záratni.2016. máj. 17. 17:20
11/15 anonim válasza:
A NéBIH nem záratta be, határozat még nincs. A bácsi maga csukott ne egy napra, s pityergett egy kicsit a tévének. Ma ismét nyitva volt.
Egyébként semmiféle kifogás nem merült fel a tisztasággal, tárolással, anyagok beszerzésével stb. Névtelen feljelentés nyomán csak annyit állapítottak meg, hogy egyes berendezések NEM KORSZERŰek. Én csak ennyit olvastam.
A fotók alapján „családias” a bolt. Azaz szedett-vedett, kopottas. De a kopott berendezésnek milyen kockázata van?
12/15 A kérdező kommentje:
Úgy döntött hogy nem nyit ki újra, ami egy nagyon bölcs döntés. Dőljön hátra és pihenjen, csodát már úgysem tud művelni a boltjával, még segítséggel sem hozná vissza az árát.
2016. máj. 18. 00:28
13/15 anonim válasza:
Gödöllő létemre mondom, hogy helyes, hogy bezár. Ettem nála sütit, de csak másodjára vettünk. Elsőre beléptem és azt mondtam én innen kutyakaját nem vennék. Másodjára egy ismerősöm unszolására bementünk és vettünk krémest. Finom, de még otthon a saját konyhámban is elszámoltam 10-ig mielőtt ettem belőle, helyben tuti nem lett volna ingerem rá, hogy megegyem. Az, hogy finom viszont nem elég. Rá is vonatkozzanak a törvények attól, hogy öreg. Ha egy 5 éves helyes kis copfos kislány ételmérgezést kapott volna és megjelent volna róla kép az újságban, akkor a fejét követelnék az öreg embernek..Egyből nem szegény cukrász bácsi lenne. Az emberek szeretnek összefogni nemes célokért. Gyerekekért, bácsikért, kutyusokért, de az egészség nem játék. A bácsi kérhet támogatást kap segítséget felújítani ebben biztos vagyok, de korábban kellett volna már. Örüljön, hogy eddig nem büntették meg.. Túl van lihegve ez az egész. Rengeteg ember veszíti el nap, mint nap a munkáját. Más öregek is, akiknek ugyanúgy jól jönne a segítség, pl mert elvitte a jég a termést, meg kirohadt a zöldség.. Csak sajnos róluk nincs újság cikk. Lehet nem az öreg akarta a felhajtást, de akkor is úgy érzem túlzásba esett mostmár a mártírkodással.
14/15 anonim válasza:
Én cukrász vagyok, és a képeket elnézve inkább azon vagyok meglepődve, hogy nem záratták már be sokkal hamarabb. Nem értem, 50 év alatt egyszer sem volt nála ellenőrzés? Mert az egy dolog, hogy öregek a gépek, de én vagy 100 dolgot láttam 2 perc alatt, amit nem engedélyeznének manapság akkor sem, ha csili-vili tisztaság lenne. Az állapot meg gusztustalan volt, rohadó, penészedő falak, pergő vakolat, a gépek koszosak, szinte éreztem, hogy ragadnak, rendetlenség, és még sorolhatnám. Emberileg sajnálom, de szakmailag maximálisan egyetértek a bezárással.
15/15 anonim válasza:
"Tán meghalt ott vki vmitől? Ez a válaszom a kérdésedre"
Készítek neked vmi fincsi kaját,de közben a izzadt,fülledt tökömet megvakarászom párszor,a koszos kezemmel.Ugye jóízűen fogod fogyasztani? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!