Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti is helyeslitek a gödöllői...

Ti is helyeslitek a gödöllői öregúr cukrászdájának bezárását?

Figyelt kérdés
Szerintem épp ideje volt, már 10 éve be kellett volna záratni.
2016. máj. 17. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem jártam ott. Pláne nem tudom, hogy milyenek a gyártási körülmények.

A neten terjengő hírekből meg nem tudom, hogy mi az igazság.

Akármilyen aranyos bácsi is, de a szabályok rá is vonatkoznak. Ha valamivel gáz van, akkor jogos az igény, hogy javítsa ki.

2016. máj. 17. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Tán meghalt ott vki vmitől? Ez a válaszom a kérdésedre
2016. máj. 17. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Inkább segíteni kellene neki, hogy rendbe hozza a helyiséget. Majd nyílik a helyén egy Fideszes-haver műanyagot áruló cukrászdája.
2016. máj. 17. 17:27
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán értem, ha ennyien ismerik és szeretik, akkor miért nem segítettek neki már eddig is. Miért kellett megvárni, hogy gond legyen.

Kérdező: te ismered? mi a gond vele?

2016. máj. 17. 17:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Gödöllő környékén lakok, a környezetemben vannak akik ismerik, de szerintük is vergődés volt az egész. Nincs már arra ereje hogy minőséget csináljon főleg egyedül. Én is nap mint nap járok a Szabadság úton, de nekem eszembe nem jutott volna bemenni, annyira lehangoló és lepusztult már kívülről is. Vendégeket se láttam soha tolongani így nem csoda ha rárohad a sütemény.
2016. máj. 17. 17:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A riportban látottak hányinger keltőek voltak. Mocskos gépek, rozsdás eszközök, koszos asztallap stb. Csak azt nem értem, eddig hogy kerülte el az ellenőrzés? Egyébként ha máskor ilyet mutatnak, van ám nagy felzúdulás a látványra. Rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a többi cukrászati üzletre. Ennyi.
2016. máj. 17. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, miért háborodtak fel ezen ennyire, már 2 napja ezzel van tele a fb is.

Olyan ismerőseim védik vehemensen, akik még életükben nem jártak ott.

Azért iskolapéldának jó. Hogy mi hogy terjed a neten, hogy lehet befolyásolni az embereket. Kíváncsi lennék, hogy ki indította el. És miért?

2016. máj. 17. 17:51
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 Így van, minden egyes NÉBIH videó alatt lincshangulat van hogy miért nem teszik közzé például a cég nevét ahol rászáradt betonos betonkeverőben keverték a tésztát, mellette pedig döglött egerek voltak ragadva a ragasztóba vagy épp úszkáltak a vödör vízben. Aztán ki tudja hány embernek lett hasmenése a desszert után jobb esetben, mert ilyen helyen a szalmonella se kizárt.
2016. máj. 17. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Képeket nézve igen csak ráfért volna takaritás,felujitás ,és igen a bácsira is vonatkoznak a szabályok,amit biztos nem tartot be.

És igen csak nem értem hogy az a 6000 ember aki sajnálja bácsit miért nem segitete a bácsit mikor lehetet volna takaritásal,javitásal,pénzel ?

2016. máj. 17. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
attól h valaki öreg nem jelenti azt h rá nem vonatkoznak a szabályok.szokásos bulvár riportok féligazságokkal...
2016. máj. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!