Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mitől menő a mcdonalds? Mi...

Mitől menő a mcdonalds? Mi alapján nevezik étteremnek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 20:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
87%

Nem menő.

Mert étterem.

2016. máj. 5. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Étterem definíciója:

Nagyobb vendéglő, amely egyidejűleg nagyszámú vendég kiszolgálására alkalmas.

2016. máj. 5. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

azért étterem, mert étkezésre berendezett helyiség.

És azért "menő" mert jó a marketing + finom és átlagember számára is megfizethető.

A sok mekis legendát, hogy mennyire rákkeltő halálos méreg meg rólad árulkodik ha hiszel neki.

2016. máj. 5. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
nem menő. legalábbis egyre többen kötelezik el magukat az egészséges életmód mellett, amibe a meki és társai bizony nem férnek bele.
2016. máj. 5. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

Hogy menő-e azt nem tudom de,hogy finom lenne azt kétlem.Kétszer jártam úgy,hogy olyan faggyú szaga volt a húspogácsának,hogy öklendeztem tőle.Nem is mentem többet.

Mellesleg a fotókon kívánatos tele van tömve a valóságban meg ráncos összeaszott,úgy néz ki mintha ráültek volna.

Ja és laktató?

Szerintem egy 20Ft-os kiflivel is jól laknék,ha meginnék mellé fél liter kólát!

Tömören ennyi.

2016. máj. 5. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem menő, de néha praktikus tud lenni.

Azért étterem, mert egy olyan vállalkozás, ami azt a szolgáltatást nyújtja, hogy bemehetsz meleg ételt enni és inni, ha jónak látod. Az étterem definíciójába nem feltétlenül tartozik bele, hogy kiszolgálnak: (önkiszolgáló) ét(el)-terem:))

2016. máj. 5. 22:35
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is finom. Lehet nem egészséges, tuti hízlal, de finom.
2016. máj. 5. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában szinte divat lett szidni, de én azt mondom jó hogy ilyen is van. Más kajáldák meg leckét vehetnének tőlük azzal kapcsolatban ahogy a gyerekeket kezelik. Igen, ennek nyilván a marketing az oka, de más éttermekben sokszor csak megtűrt vendégek a gyerekek.
2016. máj. 5. 23:50
 9/11 lencsefőzelék ***** válasza:
27%

Valóban jó, hogy ilyen is van. Így legalább kipusztul sok életre alkalmatlan, gondolkodni képtelen emberi lény.

"McDonalds restaurant. The big golden M is the 13th letter of the alphabet. Fritz Springmeier in his 13 Illuminati Bloodlines has already proven the McDonald's are associated with these Satanic families."

[link]

2016. máj. 6. 02:54
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Rengeteg helyen van, a több ezer meki közül akármelyikbe mész be, mindenhol ugyanolyan ízű BigMac-et kapsz, tehát meglepetés nem fog érni. Gyors a kiszolgálás és olcsó. De menőnek nem nevezném. És fölösleges azon vitatkozni, hogy mennyire egészségtelen, mert ugyanolyan szarok a hiper/szupermarketekben kapható élelmiszerek. Ha egyébként normálisan eszel és sportolsz, akkor heti 1-2 meki belefér, nem fogsz belehalni.
2016. máj. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!