Budapestiek, mi a neve az étteremnek?
Kb. egy éve nyomták a kezembe a szórólapot a Corvin metrónál. Arrafelé van, a Corvin-Kálvin közelében valahol. Magyarosan főznek. Az étkezde neve így végződik, ha jól emléákszem: ...y's
Szállítanak házhoz is, de csak a közelbe. Egyszer láttam a honlapjukat, piros színű design.
Elsőnek: az ipszilon azért, mert minden bizonnyal a tulaj nevét takarta a hely neve, és az pedig ipszilonnal végződött. :)
Második: sajnos nincs a listában. És nem is voltak fent a neten sem gyűjtőoldalakon. Telefonon lehetett rendelni tőlük, vagy pedig a saját honlapjukon.
Én tavaly, körülbelül egy éve ilyenkor kaptam a szórólapot a Corvinnál. Valami eszméletlenül jól főztek ott. Amikor ezt mondom, talán még alá is becsülöm... Rég óta járok éttermekbe (munkából kifolyólag is), nívósabbakba, de néha egy egyszerű kifőzde is okozhat meglepetést. :)
Na szóval, ezen a helyen a legegyszerűbb grillezett csirkemellből is olyat tudtak kihozni, hogy az valami hihetetlen!
Ilyesmi ételek voltak... grillezett húsok, házi sütemények, néhány leves, ha jól emlékszem.
Ja igen! És úgy hirdettek, hogy minden húst pácolnak, saját eljárással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!