Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten hol lehet jó...

Budapesten hol lehet jó steaket enni?

Figyelt kérdés
Nem valami méregdrága étteremre gondolok hanem valami megfizethető kategóriára.
2016. febr. 27. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, neked mi a megfizethető, de egy jó steak sosem olcsó, és nem is adják olyan helyen, ahová 2-3 ezer forintos ételekért mennek be az emberek. Minek adnák, ha csak rájuk rohad a finom hús? Az alapanyag egy jó steakhez kilónként 10 ezer forintnál indul, egy kilóból 3 adag jön ki. Az ár pedig éttermekben alapanyag x 2-3 kb.

Jó steaket csak olyan helyen kapsz, ahol ez forog, ehhez ért a szakács, és ezek nem azok a helyek, ahová rántott trappista sajtért meg vegyes köretért mennek be az emberek. Én nagyot jót a Robinsonban ettem, a KNRDY is elég jót csinál.

2016. febr. 28. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Néztem pár helynek az étlapját, pl a KNRDY-ét is és hát mindenhol 7-9 ezerről indulnak....:/
2016. febr. 28. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A steak ennyibe kerül. Ami nem ennyibe kerül, azt meg inkább hagyd ki.
2016. febr. 28. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kb. ennyi az ara. 2000-3000 Ft-èrt nem kapsz steaket. Max annak àruljak.
2016. febr. 28. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A buffalo steak house-ba ( [link] ) kapsz egész jó steaket megfizethető áron. Ribeye már van 4000-ért is. Nem rossz a steakük amúgy. Jó, nem egy pampas de teljesen vállalható és jó az ár.
2016. márc. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!