Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten hol kapni tényleg...

Budapesten hol kapni tényleg igazán jó pizzát?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a Pizzaforte nagyon ízletesen készíti el és elég gyors, pontos a kiszállítás.
2016. febr. 22. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
En is a Pizzafortere szavazok. Ha beulos etterem es draga kategoria akkor pedig a Trattoria Promodoro!
2016. febr. 22. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Fiatalos csapat és nagyon sok jó, különleges pizza: [link]
2016. febr. 22. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Soha sem fogom megérteni az ilyen értelmetlen kérdések kiíróit. :-(

Honnan tudjuk, hogy neked mi az "igazán jó"?!

Budapesten hol? Moszkva téren, vagy a Nagykőrösi úton?

Helyben fogyasztva, vagy házhoz szállítással?

Milyen árkategóriában?

Én régebben nagyon sokat rendeltem pizzát, nekem a Pizza Forte jött be - de ma már inkább az Dr. Oetker pizzák közül a "Forte" széria darabjait sütöm meg magamnak itthon. Kb. harmad árban jövök ki, akkor lesz kész amikor akarom, és úgy javítom fel, ahogy akarom.

2016. febr. 22. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is PizzaForte a kedvencem
2016. febr. 22. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Sok pizzaforte reklámot hallgattok a rádióban, én ettem egyszer pizzafortés pizzát és hogy őszinte legyek olyan volt mintha gyorsfagyasztott gagyipizzát ettem volna. A legjobb pizzák a házipizzák, az viszont mellékes melyik pizzériából veszed meg, mert mindegyikben másmilyen. Ki kell tapasztalni.
2016. febr. 22. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Cafe GianMario, Bajcsy Zsilinszky Hajós utca sarkán.
2016. febr. 22. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
én is a pizzafortéra esküszöm, de azokból is a móricz körtérire:D
2016. febr. 22. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem sok helyen ettem pizzát életemben, de valahogy mégis érzékeny vagyok a minőségre, a legtöbb nem ízlik igazán.

Az Andretti jött be nagyon, s van egy siófoki pizzéria is, ami hasonló minőség volt. Úgyhogy ha véletlenül pizzát akarok enni (évek óta nem eszem glutént, csak ritka kilengésként, ami egyre ritkább), akkor mindenképpen eme bevált helyek valamelyikén.

A Pizzafortét nem ismerem.

2016. febr. 22. 23:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A Pizza Forte nem rossz, rendelősből az egyik legjobb, de a GianMario, amit két bari olasz visz, sokkal jobbat tud.
2016. febr. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!