Budapesten valami jó hely ahol jó steaket lehet enni?
Ne viccelj, nem 10 évvel ezelőtt vagyunk, már számtalan helyen lehet jó steaket enni, ha van 8-10e Ft-d alaphangon csak arra minden egyéb nélkül. A jó steak ilyen kategóriánál kezdődik, az úgynevezett steakhouseok közül tán a Prime említhető meg, de az se egy nagy eresztés, a többi meg a Pampas vezetésével egyenesen szörnyű (cserébe "olcsóbb" is, ott 4-6e egy fogás)
Friss húst magas minőségben (USDA Prime, argentin, új-zélandi, francia import, stb.) Gál Józsinál vedd a Hegyvidék Központban. Ha bárányra utazol, akkor a török hentesnél. Itt egy jó leírás a budapesti prémiumtermékeket áruló hentesekről, Gál a király: [link] Én személyesen értük ill. a szír hentesboltért és a Budagyöngyében dolgozó Károly Józsefért tudok kezeskedni, igaz, hogy mindegyik p.csadrága, de kimagasló minőséget is kapsz a pénzedért.
Elkészítve a Bockban szokott lenni rég óta USDA Prime steak, meg télen nyílt egy kanadai/amerikai hely, a KNRDY, de ott még nem jártam, sajna 60-80e Ft-m nincs egy kétfős vacsorára. A Bockban a feléből is megúszod és isteni. Ha a hús minőségéért mennél és nem azért, hogy akkora adagot kapj, mint a fejed, akkor még a Borkonyhát tudom ajánlani, életem legemlékezetesebb fogását ott ettem és még 1,5 év elteltével is emlékezem a hátszín ízére.
Első nagy hülyeséget írt.
Ebbe az étterembe pl csak a legminőségibb marhából csinálják a steakeket.
Nem ettem még itt,de nagyon jókat hallok róla,pesten járok nekem is ide fog vezetni az utam :)
Első..:D no comment.
Prime az tényleg kiváló :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!