Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen gyakran jártok étterembe?

Milyen gyakran jártok étterembe?

Figyelt kérdés
Van olyankor limit vagy mindenki azt kér amit szeretne?

2016. febr. 17. 18:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem is egyébként pocakban van a második:-))
2016. febr. 18. 07:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Havonta kb. Mindneki azt eszik, amit szeretne. Gyerek még nincs.

És nálatok mi a helyzet kérdező?

2016. febr. 18. 16:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Nálunk teljesen random, több dologtól is függ, van hogy egy héten 2-3x, máskor hetek eltelnek, mert mondjuk a férjem is távol van, elröppenek a napok..stb. és akkor éppen 1 alkalomra jön ki. Nyáron vagyunk többet együtt, akkor kevesebb munkát vállalunk, ilyenkor biztosan hetente min.1x megyünk.
2016. febr. 18. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagosan havonta kétszer-háromszor járunk étterembe. (Bár nagyon változó,mert például ha nyaralunk, minden nap étteremben eszünk.) 2 gyerek,özvegy apuka
2016. febr. 18. 20:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Meghalt a feleséged?? Júj de sajnálom:-(( őszinte reszvetem! Mennyi idosek a gyerekek?
2016. febr. 19. 12:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Elnézést a kései válaszért:nem régen töltötték be a 18-at (ikrek) :)
2016. márc. 16. 21:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok hozzájuk:-)
2016. márc. 20. 06:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Kínai gyorsétterembe sokszor megyek,mert egyedül olcsóbbra jövök ki mintha főznék. Így legalább nem kell ugyanazt enni napokig,amit megfőztem. Rendes étterembe változó,mert nyaraláskor vagy különleges alkalmakkor sűrűbben megyek. Mostanában rendes étterembe kb havonta jutok el, vagy rendelek valamit házhoz. :)
2016. márc. 22. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!