Ti milyen márkájú cumit, cumisüveget adtatok a babátoknak? Milyen gyakran cseréltétek?
Avent cumisüveget használtunk, de nem szerettem. Cumiból nem márkához ragaszkodott a fiam, hanem egy bizonyos formához. Csak ilyen alakú cumit lehetett adni neki: [link]
Ez mondjuk pont egy NUK cumi azt hiszem, és abból volt a legtöbb, de bármelyik másik, ilyen alakú cumi ugyanúgy megfelelt neki. Gondolom azért, mert legelőször ilyet kapott. Ha másmilyet kap, akkor biztosan azt szerette volna, de nem volt ez tudatos döntés a részünkről, csak amikor vettem a legelsőt, akkor pont ilyenekből volt a legtöbb a boltban.
Nem tudom, milyen gyakran cseréltem, eleve nagyon sok cumink volt egyszerre, folyamatosan cserélődtek, mert sokat elhagytunk, azokat folyamatosan pótoltam. Lehet, hogy nem mindet cseréltük két hónap után, de nem is voltak olyan sokat használva. Mármint ha valakinek a babája két cumit használ folyamatosan, az gyorsabban elhasználódik, mint akié 10 cumit váltogat. Na, nálunk legalább ennyi volt forgalomban :D
Cumisuvegbol nem valt be sem az Avent, sem Tommie Tippie, sem Nuk, sem Dr Brown. Mam es Mimijumi ( ez osztrak ) valt ve.
Cuminak Mam es Nuk.
Havonta cserelem ujszulott kora ota.
Avent, Tomme Tippee és Mam cumisüveget használtunk, én mindet szerettem, a lányom is elfogadta őket. Talán a TT. volt a legjobb.
Cumiból Mam és Dm-Babylove cumik voltak, utóbbit sétához használtuk, mert a kicsi állandóan elhagyta őket, és a Mam-okat elhagyogatni drága mulatság hosszútávon .. az olcsóbbat nem bántuk, ha elveszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!