Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor cseréltétek le a cumisüv...

Mikor cseréltétek le a cumisüveget itatópohárra?

Figyelt kérdés
9 hónapos kisfiam iszik egyedül a cumisüvegből,ha a kezébe adom
2011. márc. 24. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első kisfiamat 6 hónapos koráig szoptattam. Nem volt cumisüveg. De ahogy elkezdtem adni neki a banánpépet, stb. és már tejecskét sem igazán kapott (szomjoltásra), fokozatosan itató/csőrös pohárra szoktattam. Szépen lassan bátran!
2011. márc. 24. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
6hónapos volt a Kisfiam, mikor kicseréltem itatós pohárra a cumisüveget, 1hétig elöl volt mind a kettő, de 2nap után már nem kellett Neki a cumisüveg, mert rájött,h. a pohárból jobban jön. Most 19hónapos és 2hónapja rendes pohárból iszik.
2011. márc. 24. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Volt ithon 1 cumisüveg, de eszinte sosem használtam.

6 hós kora előtt vettem egy varázsitató, abból próbáltam nagy megeben foyladékot adni az anytej mellé, de nem kellett neki.

Úgyhoyg amikor elkezdett többet inni, 8-9 hónaposan akkor puhafejű itató volt, később a kemény.

2011. márc. 24. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt találtam: "A pohár, a csőröspohár és a különféle visszafolyást gátló varázsitatók szerintem egyéves korban válnak érdekessé és igazán hasznossá az önállósulni vágyó kisgyerek számára."

De itt arról van szó, hogy ha "önállósulni" vágyna...

Előbb is el lehet kezdeni.

2011. márc. 30. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!