Hajduszoboszlón pihentünk. Az összhatást elrontotta a fürdő területén lévő egyetlen étterem. Valakinek ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata?
2. Voltam. Mi Sárvárra szoktunk járni, amit egyébként nem akarok lehúzni, mert nagyon jó fürdő, de holt szezonban ott is csak a belső, egyetlen gyorsétterem étterem van nyitva.
Egyszer vettük csak igénybe, kacsacombot kértem párolt káposztával. Mondták, hogy kicsit várni kell, mert fel kell melegíteni. Este ettünk, akkor már nincs frissen sütött étel. Nem is érdekelt volna, hogy újra melegítve van, de az a kicsi várakozás az nem kicsi volt, de még azt is túléltem volna, mert nem rohantam sehova. Viszont ami meglepetés volt, hogy a párolt káposztát melegítették csak fel, a kacsahús jég hideg volt. Forró káposzta, hideg zsíros hús :-D Fordítva jobb lett volna. Szóval erre kellett, hogy várjak 20 percig? Gyorsétteremben?
Az árát már nem firtatom, mert aki ilyen helyen akar enni, annak ki kell nyitni a bukszát.
Azóta inkább viszünk be kaját, és fürdés után elmegyünk éttermezni, mert van a városban választék bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!