Pesten van valami jó hely ahol hasonló Hamburgert lehet venni megfizethető áron?
#Amerika #hamburger #étel #Amerikai Egyesült Államok #étterem #pogácsa #Pest #hús #sajtburger #étkezdte
2013. ápr. 15. 16:54
1/6 anonim válasza:
Wikinger :D igaz az Budán van :D
2/6 anonim válasza:
Biza, Wikinger :) 1500 körül vannak hambik. A Sunny Diner-ben is vannak jók, de az már drágább.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, ez a Sunny Dinner nagyon jól néz ki :D
Egyebkent A Biza-nak tudnád linkelni a honlapját?:D
2013. ápr. 15. 19:46
4/6 anonim válasza:
Hopsz, félreértetted, biza=bizony, parasztosan :D Az első válaszát szerettem volna helyeselni.
5/6 A kérdező kommentje:
Jaaaa.. hogy úgy biza.. :D:D OKéé... én meg már kismillióféleképpen kerestem rá :D BizaBurger,Biza Hamburger,Biza dinner ,biza restaurant :D
hehe :D
2013. ápr. 16. 16:26
6/6 anonim válasza:
Ahh a wikinger tényleg isteni!
Meg Marika néni kávézója :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!