Melyik hatóság illetékes, ha nagyon durva gyomorrontást kaptam egy gyorsétteremben?
Tegnap kínait ebédeltem (egy központi és ismert helyen). Éreztem, hogy a húsnak kicsit furcsa volt a szaga, de a fűszerezés eléggé elnyomta, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Hazaérve nagyon durva gyomorrontást kaptam.
Mit lehet tenni ilyenkor? (Gondolom, utólag már nem sokat) Lehet valahol panaszt tenni ez ügyben?
Azért azt elárulod, pontosan melyik helyről van szó?
Már azzal bosszút állsz rajtuk, ha kevesebb ember megy oda..
Köszi a válaszokat!
Konkrét helyet nem szeretnék mondani (nem tudom, hogy szabályzatba ütközik-e, pláne nem akarok negatív kampányt, vagy üzletrontást) de a hely a Móricz Zsigmond Körtér közvetlen környezetében van.
Alapvetően jó hely, többször ettünk már ott (és eddig sosem volt baj a hellyel) de valamiért ez a kajájuk sajnos nagyon kicsinált.. Van ez így.
Hogyha egyébként meg vagy elégedve, akkor talán először ott kéne jelezned, hogy a tegnapi kajával gond volt.
Vagy a NÉBIH-nél tehetsz bejelentés és talán ellenőrzik a bejelentésed alapján. És talán találnak valamit.
Orvos, ÁNTSZ - mivel az, hogy rosszul lett egy ember még nem elég bizonyíték - persze tömeges megbetegedés esetén más a helyzet.
Magával az étteremmel valóban a NÉBIH foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!