Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizzafutár tud vissza adni...

Pizzafutár tud vissza adni 10. 000-ből?

Figyelt kérdés
hülye kérdés de mégis fontos! :D

2015. nov. 12. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Vagy igen, vagy nem.
2015. nov. 12. 20:06
 2/10 A kérdező kommentje:
személyes tapasztalat/tapasztalatok ezek?? :D tényleg fontos nincs kedvem még vele is sétálgatni boltba vagy valami :D
2015. nov. 12. 20:08
 3/10 anonim válasza:
93%
Tud :D
2015. nov. 12. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! :D
2015. nov. 12. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Legtöbbször nem tud.
2015. nov. 12. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én neten rendelek, ott meg kell adni mivel fizetsz. Így vissza tud adni. Ha telefonon rendelsz, jelezd mivel fizetsz.
2015. nov. 12. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
alapból nincs nála annyi? xd
2015. nov. 12. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben van, de ha előtted már hárman fizettek tízezressel, lehet, hogy elfogyott a váltópénze. Célszerű előre jelezni a nagyobb címletet.
2015. nov. 12. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Hát nézd én 2 évig voltam futár, általában nekem a főnököm mindig adott egy több rekeszes pénztárcát amibe mindig voltak 500, 1000 Forintos címletek 20.000 Ft értékben meg néhány apró pénz 600 Ft értékben. Mindig mondta a főnököm hogy amit ő ad pénztárcát azt kezeljem úgyhogy üres a rekeszbe csak a váltó pénz volt, műszak végén elszámolásnál vagy félműszakba elszámolásnál ha külön kértem, akkor mindig a napi bevételt össze számoltuk mert bent nála meg nekem is volt a blokkból másolat hogy mennyit viszek vissza a bevétel mellett a váltó pénz pontos összegének is stimmelnie kellett ez mellett természetesen az hogy milyen címletekben volt arra mondta hogy mindegy akár saját magam is beválthatta volna ha kell az apróbb pénz lényeg hogy a bevétel és a váltó pénz stimmeljen akkor nem lesz semmi gond. Én általában nagyobb megrendelésekhez mentem ki ahova több pizzát meg egyéb kaját kellett vigyek mert nekem volt egyedül nagy autóm erre, leginkább munkahelyekre jártam, ott általában mindig 10 ezresekkel fizettek de vissza adnom is abból maximum 2000 Forintot kellett de olyanra is volt példa hogy 8800 forintos megrendelést kellett kivinnem egy házibuliba ahol a 20 év körüli szőke csaj adott egy tízest akartam vissza adni azt mondta hogy hagyjam nyugodtan, mivel sokat kellett gyalogolnom mert lezárt utcán kellett gyalogoljak amire fel is hívták a figyelmem az meg volt vagy 300 méter de akkor se bántam volna ha 200 Ft borravalóm lenne. Ezt ugye a bevételes részre tettem mindig és elszámolásnál meséltem a főnökömnek miért van ennyivel több, ő meg mondta hogy az nem baj ha több ő csak a pontos összeget veszi el mindig forintra pontosan ha 5 forinttal több akkor az 5 forintot adja vissza, mivel aznap este közel 3000 forintos borravalót produkáltam pedig nem volt sok fuvarom azt a főnököm vissza is adta nekem tök természetesen mondván hogy az az enyém, a borravalót a megrendelő azért adja mert megvannak elégedve, és ennyi. Ha azért lenne több mert én adtam vissza rosszul arról tudna mert ment volna a telefon oda és akkor már lett volna seggbe rúgás egyik kollégám ezzel szívta meg hogy 5 ezressel fizettek 1750 forintot kellett volna vissza adnia, de ő csak 1350 forintot adott vissza mert elszámolt valamit nem szándékosan akkor ott veszekedett is a megrendelővel a kollégám azt hitte le akarja húzni így otthagyta ami már hiba volt, a megrendelő meg egyből telefonált és panaszt tett, a főnököm persze nem azt csinálta hogy rögtön leugatja a másikat hanem azért tovább kérdezi hogy mennyibe került és mennyit adott vissza mennyiből és hogyan meg miket mondott pontosan a futár stb... ezek is lényeges dolgok ilyen esetben és bizony jogos volt a megrendelő felháborodása.

Mi általában fel voltunk készülve arra hogy megeshet hogy nagy címletben fizetnek, ezért kaptunk váltópénzt meg minden egyebet de általában mindig megkérdezte a rendelést felvevő hogy mivel óhajtanak fizetni hogy ne legyen ebből probléma.

2015. nov. 12. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Többször a futár kioktatott (jó amúgy csak elmagyarázta) hogy ő nem pénzváltó. És felénk a pizzériában megmondják előre most már hogy a futárt úgy várjuk hogy pontosan ki legyen számolva a pénz rá. (A csomagküldő pl. GLS is az értesítésben ezt a szöveget használja hogy legyen előre kiszámolva.)
2015. nov. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!