Hogyan tudok lángost frissen, melegen, finoman tartani 30-40 percig?
Vendégségbe vinném. Alufóliába plusz még jól bebugyolálva csomagoljam? Külön-külön vagy egyben mindet lenne jobb?
És mi van, ha mégis kihűl; sütőben jó lenne átmelegíteni?
Sehogy.
Minél jobban bebugyolálod, annál szottyadtab lesz.
Rendszeresen veszek lángost elvitelre, nekem ez vált be:
Ne tettess rá semmit ( tejföl, sajt...)! Ezeket otthon is ráteheted, saját alapanyagból. ( Olcsóbb is.)
Nem kell rá alufólia, mert az csak tönkre vágja. Elég a papír csomagolás, amiben tud lelélegezni.
Otthon beteszed a sütőbe, és néhány perc alatt ( ízlés kérdése), olyan lesz, mint ha akkor kapnád a sütödében.
Kösz.
Az baj, ha nem lesz olyan finom. Akkor egyszerre több, 8-10 ember nem is tud lángost enni, csak 2-3, a többinek meg várni kell.
Azért lehet, hogy megpróbálom, papírban vive, hogy kapjon levegőt.
Ne süsd meg teljesen. Csak úgy majdnem készre, akkor pillanatok alatt át tudod sütni, de még nem lesz kőkemény és ehetetlen. Bár szerintem egyszerűbb, ha a tésztát ott csinálod, vagy legalábbis nyersen viszed, igaz így lassabb, de legalább finom lesz. Bár ez meg az időjárás miatt lehet gond.
Csomagolni meg papírba és mindegyik darab közé is tegyél.
Bár inkább mást vinnék a helyedben, vagy akkor süss ilyet, ha nálatok van a buli. Meg ha nem eszik mindenki egyszerre, akkor mi van? Ha elmentek egy büfébe, ott sem valószínű, hogy egyszerre megkapjátok. :D
Köszönöm. Lehet, hogy tényleg okosabb mást vinni.
És csak otthon sütni a saját jól ismert tűzhelyen. Bár akkor még mindig ott van, hogy egymás szájából nézzük ki; vagyis azéból, akinek már van, az, aki még várja a magáét. Bár az se baj, túléli mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!