3/9 A kérdező kommentje:
Osztálytársam mondta.
2015. okt. 31. 13:01
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindenhol olajban?
2015. okt. 31. 13:03
5/9 anonim válasza:
az én kedvenc lángosbüfémben kókuszzsírban sütik, de a legtöbb helyen sima olaj, a libazsírról még nem hallottam.
6/9 anonim válasza:
Ja, Te arra vagy kíváncsi, hogy libazsírban sütik-e ki?
Mert, ugye, nem ezt kérdezted...
Igen, süthetik akár libazsírban is. Otthon sokan olajban sütik, de a legtöbb lángosozóban sertészsírt használnak. Már csak azért is, mert a libazsír kb. 4-5-ször drágább.
7/9 anonim válasza:
Az utcai árusok kivétel nélkül olajban sütik, a libazsír ahogy az utolsó is írta, jóval drágább, nem érné meg. Otthon persze lehet abban sütni, ha úgy szeretnéd.
8/9 anonim válasza:
"Az utcai árusok kivétel nélkül olajban sütik" - Én két lángosozóba járok rendszeresen, mindkettő sertészsírt használ.
9/9 anonim válasza:
A lángost főként lisztből, élesztő és víz hozzáadásával készítik, és valamilyen zsiradékban sütik, ez legtöbbször olaj, de lehet zsír is. Otthon sütheted libazsírban is, de ez nem általános szokás, mert az egy kicsit drága erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!