Az Obudai trófea miért olyan lepukkant a többihez képest ha egy ceg? Pl. Kevsebb választék, állot étel, hideg nem fűtenek rendesen, a gyümölcsösből mikor felnyitottam szalltak ki a bogarak.
Figyelt kérdés
Elvileg egy cég ugyanolyan jónak kelleme lennie mint a többi trófea nem? De olyan volt mint egy lepukkadt napközi. Még libamájas előétel sem volt ami alap étel a tóbbi trófeaban. Baromira fáztunk, s a hab a tortán az volt mikor gyümölcsöt akartunk enni ott le van takar a ilyen műanyaggal azt felnyitottuk és rengeteg musliva szállt ki belőle. Vagy mar a többi trófea is így leromlott volna? Az összeseben voltunk csak régebben2015. okt. 28. 00:32
1/3 anonim válasza:
Én pont az Óbudait szeretem a legjobban, igaz 2 hónapja nem voltam, de előtte rendszeresen, soha nem tapasztaltam olyat, amit írsz (kivéve, hogy néha hideg van). Csodálkozom, remélem, csak átmeneti zavar volt, mert szerintem jó hely amúgy.
2/3 anonim válasza:
"Obudai ceg Kevsebb állot szalltak kelleme tóbbi trófeaban takar a, musliva, mar, trófea, összeseben…"
Gratulálok!
3/3 A kérdező kommentje:
Telefon....
2015. okt. 28. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!