Miért van az, hogy nem tudom rendesen tartani a tálcát?
Figyelt kérdés
jobb kézzel semmi gond, de a bal kézfejem olyan mintha nem fordulna ki eléggé és így nem tudom a tenyeremet teljesen aláfektetni szóval elég instabil így, másnak is van ilyen gondja esetleg? Vagy mennyire "elfogadott" ha jobb kézen ès nem a balon viszem ki a tálcát? Tudom így nem is praktikus, ugyanígy voltam a tányérokkal, eleinte csak a jobb kézre tudtam többet felpakolni, de ezt már sikerült kiküszöbölnöm viszont a tálca nagyon gáz.2015. máj. 22. 00:09
1/2 anonim válasza:
Gagyi helyen nem annyira gáz.
Gyakorolj, mint a tányérokkal. Ennyi a titka.
Gyakorolj üres tálcával.
Utána tegyél rá valami nehezéket, és úgy mászkálj, hogy először középen van a nehezék, utána össze vissza rakod, minél kintebb.
Utána vigyél magaddal egy rakás különféle poharat, állj meg egy asztal mellett, egy gyakorold, fel pakolás, lepakolás. Fel, le, fel, le, fel, le.....
2/2 anonim válasza:
Tegyél negyven üres poharat a tálcádra, és gyakorolj azzal. Pár hét alatt belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!