Van itt szegedi? Tudnátok jó ettermet ajanlani szegeden nagyszüloknek? Szeretnek enni és halaszlevet ennenek hol van jo?
Én nem a "Kiskőrösi Halászcsárdát", hanem az "Öregkőrössy Halászcsárdát" ajánlom.
Lent a Tisza-parton, ami van, a hídról Újszeged felé lehajtva, azt ajánlom, ott voltam.
Nem vagyok szegedi, de ettem ott. Igaz, hogy nyár volt, és a kinti, vízparti terített asztalon, nyárfák alatt... de a kaja is finom volt.
Tényleg a Favillában és az Öreg Körösiben a legjobb a halászlé, jobb, mint a Halászcsárdában.
Az Öreg Körösi nem messze van a Maros utcától. A Tisza-parton kell Tápé felé menni, és ahogy a töltéshez érsz, nem Tápéra, hanem balra kell a Vizitelepnél - az is jól felismerhető -kanyarodni a töltés alján párhuzamosan futó úton. Nagy táblák vannak kitéve, mely jelzi merre van a csárda.
Végül a kiskőrössybe mentünk ebédre... Hát... Lehet lejebb kellett volna menni az öregkörösibe. Elég koszosak voltak az asztalok volt egy csomó bogár, fúrtak faragtak, a mellettünk levő asztalnak kihoztak olyat amit nem kért, aztán a kávéjukat elfelejtették. A halászlé finom volt, de nem finomabb mint bárhol máshol. Egyszer ettünk a belvárosi híd melletibe na az jobb volt, csak úgy emlékeztem hogy az drága és cigányzene volt.
Viszont itt még a kenyérét is /db 25 ftot számoltak fel amit pitiségnek tartok... Na meg párral többet is mi t ami fogyott nem tétel de akkor is. Ide nem megyünk többet.
Még itt vagyunk 3 napig ha tudtok ajánljatok meg helyeket.
Voltunk még az Alabástromba hát ott meg minden finom volt rántott szelet ilyesmik, de a pincérnő 500 ft helyett 300 at hozott vissza. Pedig adtunk jattot..nem szóltunk ...de költse gyógyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!