Pesten hol lehet finom szalontüdőt kapni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 17:36
1/4 anonim válasza:
Persze. Éttermekben mennyei. De gyorskiszolgálásban is kapsz de én az éttermet választanám, ott az igazi.
2/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni, mert ami nekem finom, attól te "rosszul lehetsz" -és for5dítva.
Én speciel szeretem a XV. kerületben a Kolozsvári úti piacon, a Pléh Csárdában kaphatót. Ha arra járok, mindig eszek egy adagot.
De van róla egy remek kis film is, ami Vámos Miklós írásából készült:
https://www.youtube.com/watch?v=DYgWtL5m-V4
7 perc, érdemes megnézni. És akkor hoztam ide egy kis kultúrát is :-)
De remek szalontüdőt eszek időnként két, egymáshoz közeli helyen is: a X. kerületben a Gyömrői - Ráday G. kereszteződésben található falatozóban, és az onnan kb. 100 méterre, a buszvégállomásnál található kifőzdében. található
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!