Szerintetek milyen a jó pizza, mit látnátok szívesen egy pizzéria-büfé étlapján?
Számomra az igazán jó pizza tésztája vékony, de nem kemény, és nem olyan, mint a papír, hanem finom puha és ízes (sokan kihagyják belőle a sót..), a paradicsomszósz is minőségi alapanyagokból készül, kerülnek bele fűszerek, igazi paradicsomól van, nem pedig bolti pizzakrém-förtelemből. A sajt is Sajt nem pedig pizzafeltét.
Tehát összegezve minőségi alapanyagokól készül a jó pizza, és tényleg pluszpont, ha kemencében sül.
Pizza mellé el tudok képzelni még hot-dogot, melegszendvicset, salátát, sört, házi limonádét.
Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Az egyik ember így szereti, a másik úgy.
Kell találni egy viszonylagos arany középutat, és amellett elkötelezni magad. És nem leadni a minőségből, ha kialakult egy stabil vendégkör.
Hogy mit látnék szívesen? Semmit.
Ha pizzát akarok enni, és nem rendelem, vagy én készítem, akkor pizzériába megyek.
Nem hamburgerezőbe, nem gyorsétterembe, nem étterembe, ami mellesleg pizzát is árul, hanem pizzériába, ahol fával tüzelnek, és az étlapon pizzák vannak. Az itallapon pedig jó borok.
De mivel te más jellegű helyről beszélsz, már vissza is kanyarodtunk az elejére, nem lehet mindenkinek megfelelni.
Én pl biztos nem lennék törzsvendég egy büfében, ahol pizza is van, a pizza miatt.
Úgyhogy szerintem nem a lehető legtöbb vendég megfogásának kell a célnak lenni, hanem a megcélzott vendégkör kiszolgálásának, akár a többi rovására is.
Ettől más egy hely, és nem tucat termék.
A jó pizza a vékony tésztánál kezdődik!;)
Ez az alap...utana mar 100felekeppen izesithető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!