Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A minap is az étterembe egy...

A minap is az étterembe egy szoptató anyuka a vendégek előtt etette meg babáját! Rugalmasak vagyunk ha jelzi az irodát is rendelkezésére bocsátjuk. De nem jelezte! Hogy hozzam tudtukra, hogy ne lepjenek el lázadó gyermeket szoptató anyukák?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy lehet jelezni az anyának, hogy van lehetőség elvonultan szoptatni. De ha nagyon szimpatikussá szeretnéd tenni a helyet, akkor kialakítasz egy baba-mama szobát, ahol van pelenkázó, egy szék ahova az anya ülhet szoptatni, falon fogas, és egy csap, ahol kezet tud mosni.
2015. okt. 1. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Az olyan apró figyelmességeket, mint pl. egy kellemes kis szoptató helyiség biztosítása, mindig imádják és értékelik a vendégek. Még azok is, akiknek nincs rá szükségük. Észreveszik, hogy van és ez jót tesz a helynek is.

Amúgy szerintem is marha primitív dolog ezt az amúgy szent tevékenységet mások orra előtt végezni!

2015. okt. 1. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem elmenne a gusztusom ha egy normslis etterembe ahol én sokat fizetek jönne egy nő és előkapná a mellét meg szoptatna. Mindennek meg van a maga helye. Ne gusztustqlankodjon már. Menjen ki a wcbe max. Ngem nem zavar ha valaki buszmgalloba vagy utcan vagy itt ott, de pl egy gyertyafenyes romantikus vacsora közben ezt nézni, vagy egy családi ebéd alatt egy elegáns étteremben... Biztos hogy azonnal kérnem a számlát és ha még nem kaptam meg a kaját nem fizetnem ki erre hivatkozva. Ez olyan mint mikor valaki kopott tréninggatyába meg szakadt pólóba megy be, vagy az orrát torja, van ahol lehet van ahol nem...
2015. okt. 9. 23:58
 14/16 anonim ***** válasza:
13%
Ne gusztustalankodjon mar?! De a mar majdnem meztelen nok a reklamplakatokon nem gusztustalanok, mi? Arra bezzeg csorgatod a nyalad...
2015. okt. 16. 21:54
 15/16 anonim válasza:
91%

Utolsó, úgy ahogy te elvárod másoktól, hogy elfogadják, hogy esetleg szoptatsz nyilvánosan, úgy ott van az is, hogy te elfogadd, hogy van akinek pont nem ehhez van gusztusa egy étteremben.

Mondod, hogy csorog a férfiak nyála a hiányos öltözetes plakát nőkön, a kettő azért egyáltalán nem egy, a szoptatás azért egy intim dolog az anya és gyereke közt, amire normális esetben nem kellene nyálcsorgással reagáljanak a férfiak, míg a plakát pont, hogy figyelemfelkeltésre van.

Értem én, hogy kell a gyereknek, s amikor kell akkor kell, én is nő vagyok, de egy étteremben nekem sincs gusztusom ehhez. És nem, nem tesz kendőt mindenki, kicsapja s eresszed, hogy menjen, vagy a gyerek már 3-4 éves, felkapja az anyja blúzát s cuppan rá.

2015. okt. 16. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Strandon is a bomba nőket néed meg az öregasszonyok meg fujj kategória na a kismamák is azok nem hasonlítjatóak a plakátcsajokhoz. Gusztustalan undoritó a szoptatás és ne ott csinálja ahol én eszem. De egyébként nem vágyom fedetlen keblű felszolgálókra sem ha elegáns étteremben vagyok. Akkor elmegyek egy sztriptizbárba.
2015. okt. 17. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!