Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A minap is az étterembe egy...

A minap is az étterembe egy szoptató anyuka a vendégek előtt etette meg babáját! Rugalmasak vagyunk ha jelzi az irodát is rendelkezésére bocsátjuk. De nem jelezte! Hogy hozzam tudtukra, hogy ne lepjenek el lázadó gyermeket szoptató anyukák?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki, az irodai lehetőséget megemlítve
2015. szept. 30. 21:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is írd ki, hogy etetéshez külön helyiséget biztosítunk!
2015. szept. 30. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
De ne írd, hogy az iroda, hanem hogy helyiséget biztosítunk. Ki se kell írni, kisgyerekes anyuka jön be, akkor pincér szóljon neki, hogy ha...akkor ez és ez van
2015. szept. 30. 21:11
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Én örülnék a sok vendégnek, mindegy, hogy szoptató anyukák formájában jönnek-e. Ettől még lehet nívós az étterem, sőt, még felkapottabbá válna a haladó szellem miatt, amit reklámhoz is fel lehetne használni.
2015. szept. 30. 21:54
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

Nos, azt tudatni a vendégekkel (kiírni), hogy rendelkezésre áll gyerek szoptatásához külön helyiség, jó megoldásnak tartom. Ha ez nem az iroda, hanem egy erre a célra kialakított helyiség, ami egyúttal pelenkázó is; az még jobb lenne.

Ami pedig az egyik korábbi hozzászólást illeti:

"haladó szellem"

Hát én másképp nevezném azt, ha egy nő (akár gyereke etetése céljából is) nyilvánosan mutogatja a melleit.

2015. szept. 30. 22:55
 6/16 anonim ***** válasza:
14%
Mutogatja? Semmit nem látsz belőle...
2015. szept. 30. 23:19
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, általában többet is látni belőle a kelleténél...
2015. szept. 30. 23:35
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha okosan kendot tennenek, ennyire ne, lenne gaz. De szerintem ne ezen vitazzunk most. Ez kulon kerdes,tema..
2015. szept. 30. 23:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Egy étterembe ahol a vendégek esznek ott neee..kendő ide vagy oda..A helységet biztosítani..Hmm szárazáru raktárat meg is nézem!Üzletileg a "szabad szellem" nekem nem piac! Ami tuti, mielőtt oda megyek vagy a felszolgáló, go pro bekacsolva mielőtt "szabad szellem" néven ellepnének tömegesen!!Na meg kérdezzen,hogy mi lenne ha...
2015. okt. 1. 00:59
 10/16 anonim válasza:
54%
Tehát kendőben szoptatott? Takarásban volt?
2015. okt. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!