Milyen részei vannak Veronica Roth a Beavatott könyvének?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam hogy 3+1 része van(Beavatott , Lázadó , Hűséges és a kiegészítő kötet Négyes)De a beavatott rajongói oldalán láttam különféle írásokat a történet alapján(Megint te , Feltámadás , Bitter cold , A jövő kezdete) Ezeket Veronica Roth írja vagy valaki más?És hogy hogy nincs ezekről könyv , csak az interneten keresztül lehet elolvasni?Érdekes hogy a Feltámadásban Tris nem halt meg? Még egyiket sem olvastam el , de minden hasonló írást el akarok majd olvasni , csak nem értem hogy mik ezek? Jelenleg még a Négyes című könyvet olvasom de ha azzal végeztem szeretném ezeket elolvasni , aki tud még ilyet linkelni vagy mutatni azt megköszönném.:)#feltámadás #Veronica Roth #A beavatott #A lázadó #A hűséges #bitter cold #A jövő kezdete #Megint te
2015. szept. 10. 15:36
1/2 anonim válasza:
Itt fel van sorolva az összes Roth könyv, és zárójelben melléjük írva, hogy hanyadik része a sorozatnak.
Egyébként a könyvkereskedelemben dolgozok és nálunk jelenleg csak a trilógia + a Négyes kapható.
2/2 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz. Az egy blog. És a Megint te stb. rajongók által írt sztori,hogy mi történt volna ha...
Ezt angolosan fanficnek hívják. És csak akkor ajánlott elolvasni,ha már végeztél mindegyik könyvel. Én nagyon szeretem.Nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!