20 embernek hány pizzát rendeljek?
Figyelt kérdés
Jövőhéten tartom a szülinapomat a barátaimmal, ismerőseimmel. Mindenki 17-19 éves. Hány pizzát rendeljek szerintetek? Kb fele lány, fele fiú. 20 biztos, hogy kevés lenne, mert pl. én ha nagyon éhes vagyok akkor simán megtudok enni két egész pizzát (32 cm), meg szerintem a legtöbb fiú is. És délutántól másnap reggelig lesz a buli, szóval kell éjjelre meg reggelire is. :D
Arra gondoltam hogy a lányoknál másfél pizza / fővel számolok, a fiúknál meg 3 pizza / fő, szóval összesen 45 pizza.
Szerintetek?
2015. júl. 31. 14:39
32/32 A kérdező kommentje:
Végül úgy csináltam, hogy délután rendeltünk 20 darabot, az elég hamar elfogyott (kb 1 óra alatt). Aztán még 20-at, az kb éjjel 3-kor fogyott el és utána egy másik pizzériából (ami nyitva van éjjel is) még 10-et. És így pont elég volt :D
2015. aug. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!